Bence en iyi yatırım aracı altın. En iyi yatırım aracı ne olabilir ki?
Altın, dolar, Euro, Kripto Para (tüm çeşitleri), hisse senedi, bono, repo, vadeli faiz işletmek, araç alım satım, ev almak satmak, arsa ve bağ bahçe alımları satımları ve akla gelen her şey. Daha sayacak olursan onlarca çıkacaktır ve bence en iyi yatırım aracı altın. Uzun vadeli kazandıracak görünüyor. Elbette araç ve konut alım satımı da kazançlı. Fakat fazla sermeye gerektiriyor.
Bence en iyi yatırım aracı altın. Sizce en iyi yatırım aracı nedir?
Güncel altın fiyatları takibi yapan var mı? Altın aldı başını gidiyor ve dur durak bilmiyor. Döviz de öyle, fakat altındaki yükseliş dövizin de fazlasıyla yükseleceğinin işareti değil mi?
SEO dolarla mı maaş alıyorsun diyenler de cevap yazabilir. Yatırım aracı olarak altın mı, dolar mı yoksa EURO mu öneriyorsunuz?
Güncel altın fiyatı olarak bildiğim ATA LİRA var, onun fiyatı da 3.265 TL sanırım. Fakat her geçen saniye artıyor ve bu işin sonu ne olacak?
Para pul mu oluyor? Altının şu anki fiyatı yatırımın bankalardan altına kaydığını gösteriyor. Bankalar faizleri arttıracak mı? Yastık altındaki altınlar nasıl ortaya çıkacak ve devlete katkı sağlayacak? Altın altı başını gidiyor ve güncel altın fiyatları yılbaşına kadar böyle artmaya devam eder mi?
|
|
|
|
|
|
|
İlgi Alanları: LSI SEO İçerik Üretimi | XYZ Profesyonel İçerik | Google SEO Uyumlu Makale Yazarlığı | SEO İçerik Editörü E-Posta ve Skype: editoruzman@gmail.com
Her konuda makale yazıyorum. Google SEO uyumlu ve Semantik içerik üreticisi... E-Ticaret İçerik editörlüğü konusunda profesyonel çözümler. Mail ve SKYPE: editoruzman @ gmail.com E-Ticaret Yönetimi Trendyol - N11 - Gittigidiyor - Hepsiburada ve diğer E-Ticaret siteleri ürün yönetimi hizmeti... |
Google SEO uyumlu içerik yazıyorum, ek olarak wordpress editörü olarak çalışıyorum. Yaptığım işlerin hepsine garanti veriyorum ve uzun soluklu çalışmaları tercih ediyorum. LSI SEO İçerik Üretimi | uzantısı .XYZ Profesyonel İçerik | Google SEO Uyumlu Makale Yazarlığı | SEO İçerik Editörü E-Ticaret Yönetimi Trendyol - N11 - Gittigidiyor - Hepsiburada ve diğer E-Ticaret siteleri ürün yönetimi hizmeti... |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.365 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)