İntörnüm tus kasmaya başlıyorum 8-9 ayım var.
Tamamen motivasyon amaçlı açtığım başlığım.16 yaşında bu platformla çalışıp yks de 13k yaptim ilk yksmdi, kullanıcı adım hep doktoradayii idi hala doktor adayıyım gerçi o zaman aday adayiymisim:D Her neyse şimdi derma adayıyım sadece 9 ay kapanıp çalışacağım aralıklarla konu başlığına gelip güncelleme yapacağım.Bu arada 5.sinifta dershaneye gittim tusdata kitaplarımın yarısı dolu yarısı boş. Aktif olarak 19 Kasım pazar günü çalışmaya başladım pato 1 tekrar attim 3 deneme çözdüm kötü tabi sonuçlar bi de nerede olduğumu görmek için genel bi deneme yaptım. Temel: 15d/8 y klinik:15d/23y baya kötü durumum anlayacağınız.Ama önemli olan şu anki nokta mi hiç sanmam.9 ay sonraki geldiğim konum.
Duzce tip
Duzce tip gelen varsa hosgeldiniz şimdiden sorularını alabilirim.2018 yks de 13.905 ile girmiştim.
Arkadaşlar pc anakartı değiştirildi.Az önce geldi açınca pc donmaya başladı kapatıp açmak zorunda kalıyorum şimdi format atıyorumönceden böyle değildi sizce ne yapayım?
Asla pes etmeyin
Arkadaşlar bu forum benim için çok değerli.Tıp kazanmam da çok büyük etkisi oldu.Kazanan insanların tavsiyelerini uygulayarak kazandım.Asla ümitsizliğe kapılmayın ve sonuna kadar gidin.Foruma bu nickle kayıt olmuştum,motive etsin diye.O zaman sınava hazırlanıyordum ve şu an 3.sınıfın yarısındayım hatta 2 gün sonra komite var.Bir doktor adayıyım.:) Asla emekleriniz boşa çıkmaz sonuna kadar çabalayın.Elbet sonucunu alacaksınız.
FPS OYUNU OYNARKEN EKRANIMA NE OLDU BAKIN?
Arkadaşlar öncelikle oyun oynarken sinirden touchpadin yakınınıza yumruk attim (kızım)ve böyle oldu garantisi devam ediyor hala 1 yıl oldu alalı.Evet hatalı olduğumu biliyorum 3 gündür böyleydi ta ki bu sabaha kadar dayanamadım lenovo teknik servisi aradım anlattım darbe aldı mi dedi evet dedim sizce sorun ne lütfen yardim edin.Teknik servisin beni keklemesini(1000₺gibi onarım ücreti) istemem ve çok anlamıyorum teknolojik problemlerden.Ha bir de şöyle de hata verdi fakat format atınca mavi ekran hatası geçti sadece ilk fotoğraf olmaya devam etti.
13-15k TIP
|
TERCIHLER NE ZAMAN SS LI
SİZCE HANGI TIP
|
SIRALAMALAR DÜŞMEYECEK YÜKSELECEK
|
Arkadaşlar gelir mi
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 308
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.913 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar