1 Milyon Dolar verseler yer misin?
2 kural var:
Göz kapamak yok
ve sade bir şekilde yiyeceksin
Bu Twitch'e ne oluyor?
Bu nedir? Oyunla sohbetle ne alakası var?
Soru basit: Uğraşır mı?
Twitter görüntülenme sayısı hakkında?
Selam arkadaşlar, mesela ben kendi attığım twite baktım, bu da görüntülenme sayısına ekleniyor mu?
Neden sordum, çünkü takipçim 46 ama görüntülenme 110 çıktı.
Teşekkürler
Samsung 870 Evo kullanan dostlar
Selam arkadaşlar, bu Sdd'yi almayı düşünüyorum.1-2 yılın ardından performans düşüklüğü yaptığını yazanlar olmuş, hızı düşüyormuş.
Bu doğru mu? Memnun musunuz 870 Evo'dan?
Tavsiye eder misiniz?
Bu anakarta 2 adet m2 ssd takılır mı?
Selam arkadaşlar? aşağıdaki ssd'den 2 adet alsam anakartıma sorunsuz takılır mı?
Anakartım :
Alacağım m2 Ssd :
Beylikdüzü Yakuplu Mahallesinde internet kesik!
Selam arkadaşlar, dün saat 00:00'da internet gitti hala gelmedi. Var mı Beylikdüzü'nde Türknetli olup da sorun yaşayan?
Ne zaman internet gelir var mı bir bilginiz?
Ankastre Fırın ne kadar elektrik harcar?
Herkese selam, bu hafta ankastre fırın almayı planlıyorum; fakat çevremdeki birkaç kişiden: ''çok elektrik harcar alma.'' gibi söylemlerde bulunanlar oldu.
Fırını haftada 2 saat kullansam ayda ne kadarlık elektrik harcar ? Şimdiden teşekkürler.
Fırında hangi yemekler yapılabilir?
Selam arkadaşlar, eve fırın almayı düşünüyorum, aslında evde fırın var ama eski tip davul fırınlardan.
Fırın alsam hangi yemekleri evde yapabilirim?
Siz olsaydınız ne yaparsınız?
Geçen sene yeni bir daireye taşındık, kredi çekip aldık.
Bir üst dairedeki komşu ya da çocuğu kapıları o kadar hızlı vuruyor ki uykudan fırlıyoruz, sanki odama bomba atılmış gibi oluyor.
Bir üst komşunun tek çocuğu var 4 yaşında. Ya o vuruyor kapıyı ya da karısı.
Annem güzelce söyledi kibar bir şekilde, anneme ses bizden gelimiyor yandan geliyor demiş. Daha sonra apartman yöneticisine durumu anlattım ;ama durum değişmedi.
Kapı vurma sesi sabah 9:00 gibi başlıyor aralıklarla gece 1'e kadar devam ediyor. ( Günde 30-40 kez)
Bu ses işkenceye dönüştü, siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız? Her gün uykudan uyanıyorum.
Not: Karı-koca birbirleriyle konuşmuyor, bir kaç kavgalarını duydum adam kadını tokatladı .Acaba kadın kocasına kızıp kapıyı mı vuruyor.
Meslek: Söz Mühendisi
İlgi Alanları: Pc, Teknoloji ,Oyun, Film,Dizi
Hepimize pamuğu tıkayacaklar ,onun gül eğlen ,eğlendir. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.453
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 234.475 (Bu ay: 3.616)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.815 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic