Selam. lütfen bakarmısınız? konular yetişir gibi bir sorum olacak ama biraz dengesiz konularım. sayısalım. 11i iyi gecirdim temelim var
tyt bitti sadece deneme çözüyorum
AYT
1-) Matematikte türevin sonundayım. tabi soru cozme yüzde yüz bitmedi 2 tane kaynak bekliyor daha ama matematikten yana hayatım boyunca sıkıntı cekmedim. sıkıntı cıkaracagını zannetmiyorum bu dersin denemelerde vs de en cok bu kurtarıyor
2-) Geometride üçgenlerdeyim maalesef. ama 5 tane kitap var bir konu bitince hepsinden cozuyorum o konuyu eşzamanlı olarak. bütün kitaplar benzerliğe kadar çözülü gibi. cok zorlanmıyorum ama dedigim gibi konu acıgı biraz buyuk gibi
3-) Fizik. tork dengedeyim. çembersel bitti 12 konusu olarak.
4-) kimya. elektroliz modern atom bitti. suan hızlı bir sekilde gazları calısıyorum
5-) Biyoloji. ezber yeteneğim ve gecen seneden temelim var ama cok ihmal ettim bu dersi. evet başlamadım daha :(
simdi dostlar 3 ayda bu konular biter mi? gecen seneden temelim var cok iyi çalışmıştım 12 haric hicbirseyi ilk defa gormuyorum o biraz rahatlatıyor ama cok panigim hala. bisey soyleyin yetisir mi sizce. aileyle ilgili problemler oldu ondan cok aksadı öyle ki 11 de daha cok calısıyordum neredeyse. cevap verecek herkese teşekkürler çalışmalarınızda basarılar iyi günler dilerim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.822 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar