90 adet okey 462 lira
Süper 200 kodu 600e 200
bide yüzde 15 indirim yapıyor
Katalitik konvertör arızası
Arkadaşlar Suzuki swift 2009 1.5 ot LPG benzin
aracı yeni aldım
motor ışığı yaktı katalitik arızası diye
değişim orijinal parça fiyatı sadece 45bin
böyle kullansam sorun olur mu
değiştirmeli miyim
ne takabilirim çok yüksek fiyatı
Telegram sahibi hapisten çıkma etkinliği baya iyi dağıtıyor
Uçuşlar iptal oldu
Arkadaşlar bugün yüksekovaya teslim olmam gerekiyor ama uçuşlar iptal olmuş İstanbulda ve ileri tarih en az 1hafta sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor
Nasıl geçiniyorsunuz
Abi minimumda hayat yaşamaya çalışıyorum en ucuz marketten alışveriş yapıyorum en ucuz ürünleri alıyorum yok ya yine olmuyor 300 gram muz ile cevizi 1 akşamda yiyorum sütun yarısına kahve yaptım akşam ceviz muz yani yarına tükendi çok merak ediyorum asgari maaşlı bir kişi yada öğrenci bir kişi nasıl geçiniyor.Yada diğer soru parayı nereden buluyorsunuz anlamıyorum geçen çapa tıpa gittim orda bile öğrenciler espressolab dan çıkmıyor ben alamıyorum lan ordan kahve
Epttavm siparişimi göndermiyor ne yapabilirim
Arkadaşlar epttavm den tmo dan sipariş verdim bı kısmı geldi diğer kısmı hâlâ bekliyor o kadar çok talep açtırdım elimden gelen herşeyi yaptım ama nafile amacım artık sipariş falan değil bunları nasıl süründürebilirim taktik lazım fena bilendim neredeyse 20 gün olacak
Superbox 4.5g sorunu(Yazilimci lazim)
Arkadaşlar benim superboxim var ama 4g ile 4.5 g arasında sürekli gidiş geliş oluyor.Ruzgar estiğinde bile hangisinin sinyali daha güçlüyse o sinyale bağlanıyor.Haliyle surekli kopmalar ping sorunu vs vs bissuru sorun yaşıyorum.Turkcell,Huawei,Teknik servis vs gorusebilecek herkesle görüştüm ve hiçbir şekilde çözüm saglanmadi.Seceneklerde
Otomatik(3g 4g 4.5g sinyalleri arasında dolaşıyor)
Sadece 3g ile kullan(3g bulunduğum yerde tek dis çekiyor)
Sadece 4g ile kullan (4g ile 4.5g arasında gidip geliyor)
şıkları mevcut.
Sizden isteğim sadece 4.5g de kullan diye bir seçenek sunulması.Boyle birşey yapan bir arkadaşımız çok büyük sevap işler.Yazilimci varsa aramizda yada tanıdığı falan varsa yardımcı olabilirmi.Cok kişi bu konudan muzdarip.Yazilimdan anlayan DonanımHaber Adminleri yardımcı olabilirmi? (Ücretsiz yapmam diyen varsa ucretinide verebilirim)
Merhabalar ben sağlığıma önem veren bir insanım.Bekarım.Bildiginiz minimum zararlı deterjan arıyorum.1 yıldır boron kullanıyorum hiç kir kalmiyor 2 çay bardağı koyuyorum tertemiz yapıyor.Ama kokusu yok yani insanlarin yanina varınca hem deterjanları kokuku üstüne bide yumuşatıcı kullanıyorlar Miss gibi kokuyorlar.Bende öyle kokmak isterim ama zararlarının çok fazla olduğunu duydum.Ulkemiz kadinlarinin bu yönden çok eksiği olduğunuda düşünüyorum eşlerimize annelerimize kizlarimiza kardeslerimize kendimize bunları artık asilamamiz gerektigini düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?. Bildiğiniz doğal zararsiz hesaplı deterjan ve doğal yöntemler varsa paylaşırsanız mutlu olurum.Hemde insanlar bilgilenir...
4600h ips 120hz 1650ti 1t+256 8.209 lenovo
R3600/B450mh/Rtx3060 12gb=10,199
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-rtx3060//
Bence kimse ekran kartı falan almasın nvidianın resmi fiyatları ortada ama ben duramıyorum illa alıcam diyene iyi fırsat...
Son Giriş: 20 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.017
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 60.776 (Bu ay: 315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 789 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar