Uygun fiyata laptop
Dostlarım nakite olan ihtiyacımdan dolayı elimdeki pc'yi (bence) uyguna satıyorum. Eğer ihtiyacı olan varsa bana pm'den ulaşabilir. Gerekli linkleri yollarım bakarsınız
TR-MAT SORU BANKASI ÖNERİSİ
Selamlar. En son sınava 2017 yılında girmiştim. İngilizce grammar çalışmaya başlamadan önce Türkçe grammar'ı çok iyi seviyeye getirmek istiyorum. Bunun için güncel dil bilgisi soru bankası öneriniz var mı? ( 2017 ygs netim 33). Matematik ise önümde gireceğim kurum sınavları için lazım olacak. Onun için video anlatımlı orta seviye bir soru bankası önerir misiniz?) (ygs netim 16 civarıydı) Şimdiden çok teşekkürler.
isteğim dışında dosya indirildi
Arkadaşalar selamlar. İnternetten film izlemek için kaçak bir siteye girdim ve tıkladığım an "download manager 78..." diye bir dosya indi pc'ye. Virüs programım yok sadece windows defender var. Eğer kötü amaçlı bir içerikse bunu nasıl halledebilirim? Teşekkürler.
8-9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum
Eskiden okulda başarılı, sosyal ortamlarda özgüvenli ve şimdiye nazaran çalışkan bir insandım fakat artık bunların hiçbiri yok. Bir hedef koyuyorum; onun için 2 gün bile çalışamıyorum ve artık kendimi; benliğimi kontrol edemiyorum. Üni son sınıftayım ve gelecek kaygısıyla beraber mental olarak bitik durumdayım. Başlık feyyaz yiğitten dolayı trol gibi dursada Trol konu değil arkadaşlar. Yardımcı olabilecek varsa memnun olacağım.
ingilizce
İngilizce konuşma telegram grubu açsak kim gelir ya da böyle bir topluluk var mı? Gerçi ilk başlarda hevesle konuşuluyor ama sonradan iş biraz yokuşa sürülüyor sanki ne dersiniz? Ya da başka nasıl pratik yapılır? (örn: reddit gibi)
Hangi konuda içerik üretilmeli??
Selamlar. Podcast dinleyenler vardır aranızda diye tahmin ediyorum. Ne tür şeyler dinlemeyi seviyorsunuz acaba? Ve ben de düzenli olarak yayın yapmak istiyorum. Sizce hangi konularda içerik üretmeliyim? Ne tavsiye edersiniz
Prestij için yüksek lisans mantıklı mı ?
Herkese merhabalar, ben istanbul'da orta segment bir devlet ünisinde iibf okuyorum son sınıfım ve açıkçası üniversitemden, eğitiminden, algısından hiç memnum değilim. Hem toplumsal statümü artırmak için hem de ileride özel sektör düşündüğüm için 'prestij' katmak anlamında çok daha iyi bir ünide master yapmak sizce mantıklı mı ? Lütfen ciddi tavsiye verecekler yazsın, çok teşekkür ederim.
Cmylmz diamond elite
|
Yurt
|
Sayfa ismi önerisi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 254
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.931 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 147 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar