Merhabalar kasımdan beri kullandığım aracımın sağ ön yolcu bassında sanki hoparlör yırtılmış gibi ses geliyor bunu yaptırmak ve/veya değiştirmek istiyorum ancak sorun bunu yapan güzel işçiliği olan yer bilmediğim için sizlere sormaya geldim. Kocaeli çevresinde özellikle bu işten anlayan gün içinde söküp takıp halledip teslim edbilecek birileri varsa çok iyi olur
Bir de Geri görüş kamerası normalde takılabiliyor ancak uygun kamera sadece çinden geliyor onlar da devşirme deneyen kullanan varmıdır?
şimdiden teşekkür ederim
Herkese merhabalar kabaca konudan bahsedeyim. detayları ekleyeceğim ancak pandemiden kaynaklı yoğunluktan ötürü şuan atamıyorum
Yeni yeni unity çalışmaya pratik yapmaya başladım deneme olsun alıştırma olsun diye flappy bird mekaniklerine benzer bir oyun yapayım dedim zira youtube da videosunu da rahatça bulabiliyorsunuz
Sıkıntı oyunu bilenler bilir üstümüze gelen borular vardı o kısımda başladı ben o borular yerine ağaç kullandım. Kodları da yazdım ancaaaak sıkıntı burda başladı oyunu çalıştırdığımda ağaçlar geliyor ama görünmüyor collide oluyor kuşumu sürüklüyor ama görünmüyor.
Layerları kontrol ettim kodları kontrol ettim ama işin içinden çıkamadım
yardımlarınızı bekliyorum bir beginner coder olarak
İzmitte Mercedes özel servisi yardım
|
|
|
|
|
Araç seçimi için yardım
|
Araç seçimi için yardım AUDI
|
2. el Pul Satışı için Tavsiye edermisiniz?
|
İmzaya gittim Gelicem. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.844
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.897 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware