anakart hdmi görüntü vermiyor
Merhaba arkadaşlar
Anakart hdmi görüntü vermiyor ekran kartından veriyor ancak ekran kartından bilgisayarı açınca sürekli donma gibi sorunla karşılaşıyorum sorun neden olabilir? anakardı yeni aldım eski anakartda bu sorun sonradan ortaya çıkmıştı. Anakart alınca düzelir sandım düzelmedi.
msi h310m pro-vdh plus
msi gtx 1050
i3 8100
400 watt psu
12 gb ram
Araba konusunda yardım
merhaba arkadaşlar ilk araç olarak peugeot 308 dizel manuel almayı düşünüyorum 2008-2013 model arasında ancak debriyaj ve direksiyon hakkında sert ve ağır şeklinde şeyler öğrendim şehir içinde kullanımı zormuş bu konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum mesela manuel punto ve fiesta ile kıyaslarsak kullanımı nasıl daha önce az da olsa kullanmışlığım var bu arabaları o yüzden merak ediyorum farkını çok zorlanır mıyım şehir içinde falan kullanırken bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim ona göre bakacağım
Araba önerisi
Arkadaşlar merhaba ilk araba olarak hangisini tavsiye edersiniz piyasa malum çok pahalı fiyat performans olarak bunları düşünüyorum başka önerilere açığım dizel manuel olarak 70-80 bin tl arasına
Fiat bravo 2008 model civarı dizel manuel
Peugeot 308 2008 model civarı dizel manuel
Böyle bir şey olsa sizce nasıl olur
Odyometri Hakkında
Merhaba arkadaşlar
Odyometri bölümünde okuyorum, 1.sınıfım mezun olduğum zaman, rahat iş bulabilirmiyim? Devlete ataması fazla yok, özel sektör de iş imkanları nasıldır? Çalışma şartları falan, bunun dışında geçebilirsem, yatay geçiş ile başka bir üniversiteye, tıbbi görüntülemeye geçmek istiyorum, tavsiye eder misiniz? Tecrübeli kişilerden tavsiye bekliyorum
Peugeot 308 1.6 dizel
peugeot 407 öneri
Odyometri bölümü hakkında
|
Üniversite
|
Peugeot 308 hakkında
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 558
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 34.208 (Bu ay: 1.263)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası