Hediye gb veren turkcell uygulamaları? (2024)
2 yıldır turkcell kullanmıyordum farklı operatördeydim, bu ayın başında turkcelle geri döndüm.
Şimdi bakıyorum da turkcell hediye havuzunu baya kısmış bip yıldızları vs eriyip gitmiş, sürpriz nokta da 1 saatlik 1 gb filan veriyor salla kazan ve gnç çatlatın da 1-2 gb verdiğini gördüm max.
Ks:hediye gb veren turkcell uygulamaları ve servislerini bu konuya yazar mısınız?
Statik Ip almaya değer mi?
Cgn-nat dan dolayı mıdır bilmiyorum youtube'a ne zaman girsem arapça ve hintçe videoların önerisi düşüyor önüme. Statik ip alınca bunlardan kurtulur muyum?
RTX 2080'den 4060ti 16 gb'a geçmek???
Mantıklı olur mu???
Nordvpn'i sol da çalıştırma
Arkadaşlar selamlar, nordvpn'i sol da çalıştırabilen varsa ö.m'den bilgi verebilir mi?
Denize girmenin yasak olduğu bölgede suya girmeye çalışan bir kişi, kendisini uyaran cankurtaranlara ve devlet görevlilerine hakaretler yağdırdı.
Zonguldak'ta prizde unutulan şarj aleti, evi yaktı.
Vodafone da nasıl hediye gb kazanılır? (Tobi Vfpay gibi)
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hediye gb kazanabiliyor muyuz vodafone da?
Türk telekom'da nasıl hediye GB kazanılır?
Merhaba forum ahalisi bu konu altında sil süpür dışında faydalanabileceğimiz hediye gb internet fırsatlarını bu konu altında yazmanızı rica ediyorum.
İyi forumlar şimdiden.
TL yüklemeden hediye çarkını çevirme?
Merhaba arkadaşlar kenarda yedek olarak duran vodafone hattım var. Vodafone yanımda uygulaması hediye çarkını tl yüklemeden çevirmenin yolu var mı?
Mesela günlük 5-10 tl'lik paket alsam çevirtir mi?
DUPLEX - UNLiMiTeD - HR - PRELUDE - SKIDROW - RELOADED - CPY - CODEX - PLAZA BTCR - CRD - DIMENSION - DEMAND - WRB - FLT - KTR - LiBRARiANS - IAMABLE - SPARKS - CORE - HOODLUM - RAZOR1911
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 658
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 20.730 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 642 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic