Eskiler burada mı? Bu dinazorla ne yapsam ?
Buralar halen aktif mi merak ettim, yıllardır uğramıyordum. Son kullandığım bir dinazor olan Aopen h600b bilgisayarım hayata gözlerini yummadan önce iyi can çekişmişti, elimin altında okadar hurda varken aralarına bir tane daha ekleyerek kalabalık etmek istemiyorum. Şöyle bir depoyu karıştırdım ve paslanıp çürüyenler bile olmuş. Bu resimdeki dinazoru gözüme kestirdim. Şimdi önemli olan soru şu. Yıllardır modifikasyonla uğraşmamış birisi olarak bu hurda tt kandalfla mı uğraşsam yoksa gidip bir leptop mu alsam ?
extruder motoru çalışmıyor sorun nedir ? ?
Amatör olarak bir tanıdığımdan devasa bir yazıcı yapmasını istedim. Yapıldı denemek için birkaç çıktı aldım uzun zaman oldu hiç kullanmadım. Birkaç gün önce kullanmam gerekti. Extruder flamenti aradan kaçırmaya başladı söküp modifiye edip taktım ama dalgınlıkla soketini yazıcı açıkken taktım. Arduino mega 2560 kartlı bir makina. Extruder çalışıyorken z ekseninin kalibrasyonunun uzadıgını farkettim. Belki yazılımda bir problem vardır diye düşünerek günlerdir internette arama yapıyorum. Arduino üzerinden repetier firmvaresini yeniden yükledim. nekadar başarılı bir yükleme yaptım bilmiyorum ama extruder motorunu çalıştırmayı başaramadım. Kart üzerinden extruderle başka bir eksenin soketini değiştireret elektrik tesisatını kontrol ettim tesisatta bir sıkıntı yok. ne yapmam gerekiyor.
php 5.5 php nuke kurulumu konusunda yardım
|
|
php nuke 7.8 nasyl kurucam ?
|
php nuke 7.8 nasyl kurucam ?
|
php nuke 7.8 nasıl kurucam ?
|
chiller yapımı konusunda yardım
|
mükemmel denilebilecek mod için farklı fikirler ???
|
hdd proplemi
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.867
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 10.381 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Overclock, Soğutma ve Modifikasyon