4000-5000TL arası monitör tavsiyesi
Merhabalar,
4000-5000 tl arası monitör almaya karar verdim bir kaç tane monitör aklıma yattı fakat emin olamadım bunlar arasından hangi monitörü tavsiye edersiniz. Farklı bir monitör tavsiyeniz var mı?
https://www.teknosa.com/msi-g244f-238-1-ms-170-hz-flat-rapid-hdmi-dp-ips-gaming-monitor-p-788400712
Bu sene celal bayar üniversitesinde ilk yılım ve izmirden gelip gitmeyi düşünüyorum kayıt yaptım fakat dersler çok geç saatte bitiyor(saat gece 12 de biten bile var).
Bu üniversitede okumuş ve izmirden gelip gitmiş arkadaşlar nasıl yapıyordunuz?
Servis en geç saat 21:30 da gözüküyor ders saat gece 10-12 de biterse nasıl geri dönüyordunuz?
En erken biten ders 20:30 bitiyor o da sadece haftada bir gün.
Eve çıkmaktan başka çarem yok mu?
Bu sene celal bayar üniversitesinde ilk yılım ve izmirden gelip gitmeyi düşünüyorum kayıt yaptım fakat dersler çok geç saatte bitiyor(saat gece 12 de biten bile var).
Bu üniversitede okumuş ve izmirden gelip gitmiş arkadaşlar nasıl yapıyordunuz?
Servis en geç saat 21:30 da gözüküyor ders saat gece 10-12 de biterse nasıl geri dönüyordunuz?
En erken biten ders 20:30 bitiyor o da sadece haftada bir gün.
Eve çıkmaktan başka çarem yok mu?
HANGİ ÜNİVERSİTE
İki üniversite arasında kaldım acaba hangisini yazmamı önerirsiniz lütfen seçtiğiniz üniversiteyi neden seçtiğinizi açıklar mısınız.
Not: elektrik elektronik veya makine mühendisliği yazacağım
HANGİ ÜNİVERSİTE
Tercih listemi oluşturdum fakat sonlara garanti olsun diye yazabileceğim üniversitelerden hangisini yazmamı önerirsiniz ?
Balıkesir üniversitesi - Süleyman Demirel üniversitesi - Uşak üniversitesi - Dumlupınar üniversitesi - Onyedi Eylül üniversitesi
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ NASIL?
Sıralamam sayısalda 204 bin tercihimi oluşturdum son sıralara garanti olsun diye süleyman demirel üniversitesi yazmalı mıyım?
izmir de yasıyorum acaba pişman olur muyum?
Başka üni önerisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum :)
Not: elektrik elektronik ve makine müh yazacağım
YATAY GEÇİŞ
İç yatay geçiş yapmış arkadaşlar ben elektrik elektronik müh istiyorum puan yetmiyor gibi ama makine müh oluyor iç yatay geçiş yapmak istiyorum sizce zor mu?
Makine müh de kalma ihtimalim yüksek mi?
AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
Ayt fende deneme alacağım bilgi sarmal çözdüm üçdörtbeş çözdüm hangi kaynağı önerirsiniz
AYT FİZİK KONULARI
Ayt fizikle ilgi bilgim baya zayıf fakat sınavda 5-6 net yapmak istiyorum kolay diyebileceğiniz konular nelerdir ?
AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
Ayt fen için deneme alacağım önerilerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.687 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar