Misafir agı h.k soru
merhaba
zyxel VMG-3312-B10B Modemimde daha fazla ap kısmından normalde guest olmayan bir ssıd ı ozellestirip guest agı yaptım
zıyaretcı fln dedım
sonrada ziyaretci agındayken normal agdakı telefonuma ping atmayı denedım netdiscover yaptım sonuc gelmedı
malesef cracklı yazılımlar kullanmak bazen zorunlu oluyor yada baskaları wıfı ıstıyor kımınde noldugu pek belıde olmuyor (yada adamın makınesınde ne var bellı olmuyor ) oyuzden sorum acaba suanda istedıgım seyı yapabıldımmı ? ve normalde hıc guest agı acmadım wıfı a performans kaybı yaparmı sonucta 2 kanaldan sinyal gidiyor sorun olur derseniz ethernet de işimi gorur ama eth den acamıyoruz sanırım bi portu misafir yapıp ana network den koparabilirmiyim ? yada suan ayırabildimmi ? yardımcı olursanız sevinirim
masaustu kayboldu !?
Aslinda kayboldu dedigim masaustu klasoru yok oldu sanirim sabah bi actim masaustunde /home dizini var home a baktim masaustu klasoru yok kendim actim f5 cektim duzelmedi masaustu klasoru nerde ve nasil duzelir bilgisi olan varmi
Parça degişimini nasil anlarim
Merhabalar yaklasik 2 3 sene önce leptopumu sokak arasi bilgisayarcilarin birinde hdd bozuk diye 350 tl ye yeni hdd takmişlardi ama şimdi biraz düşününce adam acaba windows kurup yolladimi diye aklimda deli sorular orj. Seri numarasini fln bulmak mümkünmu yada nasi anlarim ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 765 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware