2024 - NFS MW 1 TÜRKÇE YAMALI DOWNLOAD LAZIM
Herkese merhaba formdaşlar,
yıl olmuş 2024 hala adam akıllı Nfs Mw 1 Türkçe yama hazır kurulu olan download yok. '' https://forum.donanimhaber.com/nfs-mw-1-turkce-yama-acil-yardim--135092228#159683869 '' bu linkte konuyu açmıştım seneler önce fakat konumun içindeki yardım linki gizlenmiş/kapanmış veya kaldırılmış.
Bana ve diğer NFSMW severlere ARA SAHNELERİ aktif olan türkçe yama download lazım. Googlede Türkçe yama olarak indirdiğimiz ve yaptığımız yamalar ara sahneleri kesiyor.
Güncel ve sağlam link olan paylaşabilirmi acaba ?
Herkese iyi formlar,
PTT Memuru ben evde yokken trafik cezası getirmiş fakat evde olmadığım için muhtarlığa bırakmış dün, ben dünden beri edevlete bakıyorum Sürücü Belgesi ve Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama bölümünden fakat herhangi bir ceza gözükmüyor. Muhtarlık haftasonu kapalı olduğundan zarfı elime dahaca almadım edevlette gözükmeyen cezayı nasıl ptt önceden getiriyor ?
Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ediyorum.
Merhabalar kolay gelsin, bi arkadaș grubum müzik yapacaklarını söylediler fakat ekipman konusuna tam hakim değiller.
10 k sadece ses kartı + örtücü + mic `e ayırmıșlar.
Sizce bütçeyi çok așmayacak șekilde hangi marka model ses karti ortucu ve mic almaları gerekiyor ?
Ayrıyeten ses karti + ortucu + mic `den bașka kesin șunuda almalilar dediginiz varmi ?
Simdiden yardimlar icin tesekkurler.
Acil BASS Önerisi
Forx xw 2412
Kicker L 7
Massive TKO-12
Butun basslar 30cm boyutundadir.
Sizce hangi bass 'ı almalıyım lütfen öneri verin şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi günler dilerim,
90 Litre SPL Kabin + For-X Xw-2415d2 38 Cm 700RMS 2.elden satılıktır.
Kabin yapımı Pandizotçu Mehmet Bayrampaşa 'ya aittir. Resimlerde kaça kaç cm olduğu belirtilmiştir.
SPL Bass ise 1 Aralık 2023 tarihinde alınmış olup rodaj süresini sorunsuz birşekilde tamamlamıştır. Anfi olarak Forx 1200.1 D kullanılmıştır. Bass ayarın Desibel Sound GOP 'a aittir. Bassta hiçbirsorun kabinde hiçbirsorun yoktur istediğiniz usta ile gelip görebilirsiniz. Bass 1OHM olarak kullanılmaktadır.
Elden teslim edilir kargo ile gönderim yoktur. Telefondan müsait zaman konuşulabilir.
Kabin 2000 ++ Bass 3000 : 5000tl den verilecektir.
Link;
Eveet yine bir konu ile karşınızdayız :) Genel bir konu yapalım burayı, sorusu olanlar sorsun anfi ile ilgili bilenlerimiz de cevaplasın
Ben başlayayım ilk;
Reiss Audio Rs-px300.4d 4 Kanal Amfi aldım yarın Allahın izniyle kargoda olacak.
Özellikleri: RMS POWER OUTPUT 2 OHM 450W X 4CH
RMS POWER OUTPUT 4 OHM 3000W X 4CH
RMS POWER OUTPUT 4 OHM BRIDGED 900W X 2CH
Şimdi bu anfiye ben nasıl bağlantı yapıcam? Hoparlörlerim 4x 100rms 4ohm midr -- 2x 60rms 4ohm midr -- 2x 50rms 4ohm tweeter
ANFİ OHM HAKKİNDA
RMS Çıkış Gücü: @4 Ohm 70X4CH+200 Watt
RMS Çıkış Gücü: @2 Ohm 100X4CH+350 Watt
RMS Çıkış Gücü: @4Ohm 260X2CH
Bu değerleri tek tek anlaticak varmi acaba ?
1 OHM 1000-1200W SUB LAZIM
Merhaba formdaşlar,
1ohm ile çalışan 1000-1200rms değeri veren subwoofer varmı acaba ?
★ StatTrak™ M9 Bayonet | Siyah Laminant
Selamun aleykum herkese iyi formlar,
★ StatTrak™ M9 Bayonet | Siyah Laminant Eskimiş ( Well Worn ) satılıktır. 12 Kasım öğlen saatinden sonra takas banı kalkacaktır. Kutudan 1-2 gün önce çıkmıştır. Steam şuanki satış piyasası en alt 31+k 'dır.
20ye bırakacağım Bynogame gibi güvenilir sitelerden satış gerçekleştirilebilir.
Pioneer TS-W310S4 Bass
Herkese iyi formlar kolay gelsin,
Pioneer TS-W310S4 bass mevcut Mobass Mb-600.1 anfisinde sorun olurmu ? %100 gücünü verebilirmi ?
Meslek: Özel Güvenlik Görevlisi - İGA
İlgi Alanları: Bilgisayar Teknolojileri - Bilgisayar Oyunları
Youtube Channel;https://www.youtube.com/@wyreDDa |
-*- Gaming Laptop -*- Monster Abra 17.4.4 Anakart; Asus TUF GAMING B550-PLUS WIFI II İşlemci; AMD Ryzen 5 5600X Ekran Kartı; Gigabyte Gaming GeForce RTX 3070 Ti Ram; Corsair Vengeance LPX 16 GB ++ Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB: TOP 32GB 3200 MHz CL16 M2 SSD; KINGSTON KC3000 1TB SSD; TOSHIBA-TR200 250GB SSD; HI-LEVEL Elite Series 128GB HDD; WD Blue 1TB 7200RPM Power; Thermaltake TR2 S 750W Kasa İskelet; Dark Maxima v20 İşlemci Soğutucu; Dark Freezer X129 İnternet; Turknet Gigafiber 1k Down - 1k UP *-Aksesuarlar-* Mönitör; AOC C27G2ZU 27" 240Hz 0.5 ms Klavye; SteelSeries Apex 5 -- Rampage KB-R19 Manly Mouse; Razer Basilisk V3 -- Bloody A60 Kulaklık; Rampage Titan-X |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 323
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.733 (Bu ay: 414)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware