Senelerdir opelciyim konforunuda iyi kötü yol tutuşunuda iç mekanınıda seviyorum renkler zevkler tartışılmaz.
Corsa 2004 Corsa 2007 Astra 2005 Astra J 2012 İnsignia 2012 ile devam ettik.En son yeniden astra almıştım bundan 3 -5 ay önce sattım.
Gelelim meseleye
Astramda sunroof - otomatik vites - 1,4 turbo - Ön Arka Park sensörleri , Hız sabitleyici limitör - elektrikli hafızalı ve ısıtmalı koltuklar , bagaj sensörü - Video oynatma vsli ekran , isofix , cocuk emniyet kilitleri , kumandadan açılır bagaj camlar elektrikli aynalar sunroof vsvs ..
Arkadaş adam almaya geliyor opel sorunlu diyor komşu. Bizim aracı yalan olmasın o zaman 135 e mi ne verdik adam bizim aracı almadı gitti Corolla 1,33 lifemidir nedir bomboş bir araba aldı 50 bin fazla verip km ler aynı.
Diyorumki birader diyelimki opel sorunlu ki ben şansa bugune degın az sorun yaşadım. 50 bine motor yaptırsankı o zaman orjinallerle 25 filan tutuyordu pırıl pırıl full arabaya bineceksin.
Velhasılı kelam geçen aynı komşu aracı poloya çevirdi bizim opeli arayan azken,adamın yanında oturuyoruz yav boş poloya millet yalvarıyor bana sat bana sat diye.
Dsg diyorum içimdem masraf diyorum.
Yemin ettim bidahakine bende bomboş bi polo passat golf ne bulursam ondan alacam.
Halada eşşeklik bendemi millettemi diye düşünüyorum.
Alırsın 3-5 aya satacam dersin bi benze anlarımda honda toyota sorunsuz ne demek onu anlamam.
2010 0 civic vardı premium 1,6 i-vtec tamam zamanına göre güzeldi fakat geçen bir clio kiraladım turbo 1 motormudur nedir o civic ona yetişemez.O atmosferik mevzunuda kim söylüyorsa yalan söylüyor
.
Efendim 220 yi geçince geçermiş beygir kazanırmış al o beygiri sen dicemde diyemiyorum forumdayız :)))
Ki takıntımda yoktur öyle araç getirsin götürsün herşeyden biraz versin derim.
Kinlendim bi dahakina ya WW ya Toyota Ağa
Arkadaşlar Ram yardimi
|
|
Usta şoförlerden yardim
|
Silindir kapak contasi
|
120 130 a 0 egea alırım.??
|
Zincirleme
|
|
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.938 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası