Laptopta yanıp sönen siyah ekran
Merhaba. Hp pavilion gaming laptopu açınca siyah ekran açılıp kapanmaya başlıyor. Sürekli siyah ekran yanıp sönüyor ekran gelmiyor. Laptopu başka bir ekrana bağlayıp denedim başka ekranda normal masaüstü gözüküyor ama laptopun ekranı yanıp sönmeye devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözerim
Laptop yanıp sönen siyah ekran
Merhaba. Hp pavilion gaming laptopu açınca siyah ekran açılıp kapanmaya başlıyor. Sürekli siyah ekran yanıp sönüyor ekran gelmiyor. Laptopu başka bir ekrana bağlayıp denedim başka ekranda normal masaüstü gözüküyor ama laptopun ekranı yanıp sönmeye devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözerim
Ssd ısınma sorunu
Laptopumda Samsung pm981 SSD var. Laptopu yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. SSD sıcaklığı boşta hiçbir program açık değilken 45 dereceye kadar düşüyor. Ama 4-5 sekme açıp başka bir program çalıştırınca 60 hatta biraz daha çalıştırınca 65 dereceye kadar çıkıyor SSD sıcaklığı. Bu sıcaklıklar normal mi
90b fan sorunu
Selam. Laptopumun 2 tane fanı var. Dün birinden tıkırtı sesi gelmeye başladı. 3-4 saniyede bir bu tıkırtı sesi geliyordu. Bugün bilgisayarı kapatıp açtığımda ekranda 90b fan uyarı mesajı aldım. Sağdaki fan dönmüyor ve tıkırtı sesi hala devam ediyor. Sıcaklık değerlerine baktığımda hd0 sıcaklığı yaklaşık 70 dereceye kadar yükseldi. Diğer cpu sıcaklığı vs normaldi. Bilgisayarda sadece ssd var yani ssdnin sıcaklığı bayağı yükseliyor. Garantisi de geçen sene bitti. Ne yapmam lazım şu anda tamire de veremem. Tamire verince 20 günde geri gönderiyorlar ve o kadar vaktim yok. Açıp fanı temizlersem sorun çözülür mü
Transformers G1 Türkçe Dublaj Bölümleri
Merhaba. Transformers G1 Türkçe Dublaj Bölümlerini nereden bulabilirim bilen var mı? Bayadır arıyorum fakat bulamadım. Sadece 1. Bölümünün cd’si elimde fakat diğer bölümlerinin türkçe dublajlı halini hiçbir yerde bulamadım.
Huku için mühendisliği bırakmak
|
yazılım öğrenmek için
|
|
makine mi elektrik elektronik mi
|
hukuk gelir miydi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 964
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.326 (Bu ay: 225)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 855 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar