|
Merhaba mevcutta kullandığım laptop modeli lenovo idepad 510 serisi üzerinde wifi kartı wifi 6 kart ile değiştirmek istiyorum. Fakat lenovo markasında wifi kart değişiminde beyaz liste ve kara liste olayı varmış. Sorun yaşamadan mevcutta bulunan wifi kartımı wifi 6 kart ile değiştirebilirim ve marka model olarak hangisi seçmeliyim acaba bilgisi olan var mı?
Vpn Açtığımda İnternet Bağlantısı Kesiliyor
Merhaba başlıktan da anlaşıldığı üzere bir sorun yaşıyorum bilgisayarıma vpn programı yüklediğimde kullanmaya başladıktan bir kaç dakika sonra internet bağlantım kesiliyor vpn kapattığımda eski haline geri dönüyor tarayıcı eklentisi olan vpn ler denedim onlarda sorun yaşamıyorum ama onlarda ücretsiz olarak bir yere kadar gidiyor sonrasında kullanılamıyor. Takip ettiğim yabancı sinema film torrent sitesi var buradan indirmeler yapmak istiyorum fakat vpn kullanmamı istiyor bundan dolayı riske atmamak için vpn kullanmaya karar verdim bu sorunu nasıl çözebilirim tavsiyeniz veya fikriniz var mı? Sitenin ismini reklam olmaması için vermiyorum fakat uyarı kısmından belki bir çoğunuz bilirsiniz site
Lenovo İdeadpad 510 İçin Bakım Servisi Arıyorum Ankara İçi
Yaklaşık 4 yıldır kullandığım lenovo ideapad 510 i7 serisi bilgisayarım için teknik servis arıyorum fanı temizlenip termal macun yenilecek bildiğiniz güvenilir dediğiniz yerler var mı? Yapılacak olan işlem uzun olmadığı için bırakmak istemiyorum orada bekleyip işlem bittikten sonra teslim almak istiyorum.
Lenovo İdeapad 510 Ssd Takmak İstiyorum.
|
Tarayıcılarda Siyah Ekran Gidip Geliyor
|
Xiaomi Kamera Ve Performans Telefonu Olan Hangi Model?
|
Lenovo IdeaPad 510 Yardım
|
Lenovo IdeaPad 510 Modeli Tarayacıda Ekran Gidip Geliyor
|
Klozet Sesli Alıyor Ve Tazzik Azaldı
|
Vaktiyle Bir Atsız Varmış Var Olsun |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 200
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 7.678 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar