Oyunlarda Ekranda Titreme
Selam,
Oynadığım bir çok AAA oyunda aşağıda YouTube üzerinde yaşadığım hatayı yaşıyorum. Kasayı komple değiştirdim kasa kaynaklı değil, monitör değişti, evim değişti elektrik kaynaklı da değil. Ayarları en üstte oynuyorum TAA ile oynuyorum ama çözüm değil. Ciddi anlamda da sebebini bulamadım. 7800 xt 7500f var bu arada. Var mı herhangi bir çözüm önerisi olan?
https://www.youtube.com/watch?si=JPxRRhUk2VcJbT80&v=HSeoNijXQpg&feature=youtu.be
Kredi çekmek mi? Nakit Avans mı?
Arkadaşlar selam,
Şuan için toplamda 97.000 TL borcum var. Düğün süreçlerinden kalan son borçlar bunlarla uğraşıyorum. Toplam ödemem gereken miktar 50.000 TL ve asgari olarak da şuan 22.000 TL ödeme yapmam lazım. Asgari her ay katlanarak artıyor doğal olarak. Sizce asgari ödeme yaparak mı devam etmeliyim yoksa kredi mi çekmeliyim? Teşekkür ederim şimdiden.
İki monitör arasında kaldım
Merhaba,
Aşağıdaki monitörler arasında kaldım acaba hangisini önerirsiniz?
İnternet Hız Problemi
Herkese selam,
500 MB internet kullanmaktayım. İnternet hız değerlerimi ölçtürdüğümde tam olarak bana söylenilen değerler verilmekte fakat ölçüm kısmında ping değerim 16 çıkıyor ve oyunlarda örneğin 100mbps kullanan arkadaşlarım bana göre daha düşük ping değerlerini görüyor. Bununla alakalı olarak yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisi olan var mı acaba?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.119 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar