Evet yanlış okumadınız. Saçlarım döküldüğü için 10 yıldır saçlarımı 3 numaraya vuruyorum. 1 yıldır da 3 günde 1 jiletle kazıyorum. Sorum şu. Ben kelliği kendime yakıştırdığım için artık kesmek istemiyorum. Acaba lazer epilasyon yaptırsam başarılı sonuç alır mıyım? İz kalma veya başka olumsuz bir durum yaşanır mı?
Yaklaşık 2-3 aydır yeelight hazır sahneler düzgün çalışmıyor. Örneğin gece ışığı modunu seçtiğimde normal oda ışığı olan sarı renk seçiliyor. Diğer modlarda da aynı sorun geçerli. V1 ampulleri kullanıyorum. Yazılımlar güncel. Android app kullanan arkadaşımda bir sorun yok. Sanırım apple uygulamasında bu sorun var. Ampulleri sıfırlamayı da denedim ama sonuç değişmedi. Çözüm bulan var mı?
Siz de fark etmişsinizdir belki. Youtube'da bir kanala girdiğimizde eskiden yeniye göre sıralama seçeneği vardı. Bu özellik kaldırıldı mı yoksa yeri mi değişti? Kaldırıldıysa çok saçma gerçekten.
Siz de fark etmişsinizdir belki. Youtube'da bir kanala girdiğimizde eskiden yeniye göre sıralama seçeneği vardı. Bu özellik kaldırıldı mı yoksa yeri mi değişti? Kaldırıldıysa çok saçma gerçekten.
2021 Nisan ayında gittigidiyor'dan Steelseries arctis 7 2019 kulaklık almıştım. Dün şarja taktığımda şarj olmadığını farkettim. Aldığım satıcıya garantiye göndericektim fakat gittigidiyor kapandığı için faturama ulaşamıyorum. Ürünün kutusunun üzerinde garanti belgesi var fakat bu fatura distürbütörün koyduğu ve içinde satın alma tarihinin yazmadığı bir garanti belgesi. Yani ürünü aldığım tarihi ispatlayamam. E mailime baktığımda da maillerimi sildiğimi farkettim. Distürbitöre konuyu yazdığımda fatura ve garanti belgesi istediler. Faturanın olmadığını ve gittigidiyorun kapandığını, sadece içinde sizin koyduğunuz tarih yazılı olmayan bir garanti belgesi olduğunu söyledim. Cevap bekliyorum kendilerinden. Acaba bu durumda ne yapabilirim?
İstanbul adli tıp hakkında sorular
Konu silinebilir
|
SP107E Led kontrolcü
|
Yeni versiyon xiaomi yeelight
|
08.08.2020 Cumartesi gecesi arkadaşımla salonda otururken gece saat 1 gibi çapraz binadaki bir vatandaş "kapatsana lan camı ben seni çıplak görmek zorunda mıyım" diye çıkıştı. Perdelerim stor olduğu için storu tamamen açmadan pencereyi açamıyorum. Kalktım dedim tamam abi ne bağırıyosun kapatırız. Ben normal, arkadaşım da tshirtsüz oturuyordu. Benim oturduğum koltuğa bakan storu kapadıktan sonra bilgisayar ve tv'yi gören perdeyi de kapatmamı istedi. Dedim eyvallah kapatalım.
Sonra saat sabah 3 civarı tam uyuyacakken sokaktan kavga, bağırış çağırış sesleri duydum. Bu sırada bana bağıran komşu yine balkona çıktı "Gökhan, gökhan ne oldu olum iyi misin" diye bağırmaya başladı. Tam o esnada tabancanın sürgüsünü çekip bıraktığınızda çıkan şık şık sesini duydum ama silah görmedim. Dedim heralde birazdan birini vuracak.
Neyse o gece bir şey olmadı. Ertesi gün öğleden sonra (09.08.2020 Pazar) bu bana bağıranın annesi yan tarafta sokakta yürürken bana seslendi. Çıktım pencereye dedim teyze ne oldu. "Evladım kusura bakma benim oğlan içince biraz sapıtıyo. Sen hiç bozuntuya verme sakın düzenini rahatını bozma. Gönül rahatlığıyla yaşa evinde" dedi. Sağol teyze sıkıntı değil olur böyle dedim geçtim. Senin adın gökhan galiba dün gece kavga oldu burda benim oğlumun da adı gökhan dedi. Yok dedim teyze ben kavgayı duydum da senin oğlun gökhan diye başkasına seslendi heralde ben konuşmadım hiç dedim.
Sonra akşam oldu saat 19:55 civarı adam yine camdan bağırdı bana şşt şşt diye. Çıktım dedim ne oldu. Dedi ki ulan *bne kapatsana perdeni. Dedim başkan hava sıcak perdeyi kapatırsam cam açamıyorum. Bu dedi kapatacaksın. Dedim bakma o zaman ben evimde çıplak gezmiyorum normal gündelik kıyafetimle oturuyorum. Bu dedi ki ne demek bakma lan, kendini öldürtmek istemiyorsan kapatacaksın o perdeyi. Seni mermi manyağı yaparım dedi. Kapattım perdeleri adamı şöyle bi izledim. Kırmızı tuborgunu aldı oturdu balkona. Apartman wp grubuna yazdım. Dedim kim bu tarafa bakan dairelerde cam açıyor musunuz? Açtıklarını ama perdeyi kapattıklarını söylediler. Bugün gittim perde aldım sadece büyük cam için. Bakalım bugün perdeyi takıp pencereyi açtığımda ne olacak.
Polisi niye aramadın diyenler olacaktır. Şu yüzden aramadım. Malesef polise güvenim kalmadı bu konularda. Polisi arıcam polis gelecek ya diyecek ki komşu kavgası karışılmaz. Ya da adamı alacak 1-2 saat sonra salacaklar. Bu sefer adam daha da tutulacak. İşe gidip gelirken evin önünde sıkıştırıp olay daha büyük bi hal alacak bok yoluna ölücem. Adam vurmak o kadar kolay mı muz cumhuriyeti mi burası diyenler için şunu diyorum. Aynen adam vurmak böyle sıkıntılı tipler için çok kolay. Adam zaten işsiz belli ki akşama kadar evde içip hiçbir iş yapmayan bir eleman. Yaşadığım semt ümraniye site mahallesi. 7 aydır bu evde yaşıyorum. 2 aydır cam pencere açık hiç sıkıntı olmamıştı ama şimdi oluverdi. Akşam perdeyi taktıktan sonraki gelişmeleri yazarım. Edit: Sıkıntı olmaması için adamın fotoğrafını kaldırdım.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 11.737 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 907 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar