ucuz güzel atıştırmalık önerisi
bim a101den ucuz güzel ne alınabiliir
World of Warcraft Battle Chest satılıktır
30 günlük 1 adet key satıyorum, r10.net ya da başka platformdan da satabilirim komisyon sizden olacak şekilde ya da direkt iban'dan hallederiz ya da modların biri yardımcı olur farketmez
d..ur.ma.p..lay'de 472tl gözüküyor
güzel bir indirim yapabilirim 100'ye son olacak şekilde bırakabilirim.
aciliyeti vardır.
Pods kulaklıklardan hangisini seçmeliyim ?
Merhabalar,
Bütçem doğrultusunda bir adet kulaklık almak istiyorum, daha önce bu tip kulaklıklardan kullanmadım, bilgimde yok, rica etsem bunlardan ya da aynı tür kulaklıktan aşağı yukarı aynı fiyattan öneri yapar mısınız.
Teşekkürler..
https://www.trendyol.com/sr/bluetooth-kulaklik-x-c108626?sst=BEST_SELLER
BÜTÇE 40 TL İLE 60-70 TL ARASI
Merhaba, QoS ile modemden çıkan kablo ile bağlantı sağlayan kuzenimin internetini kısıtlamak istiyorum, ancak ZTE modem için ne bir rehber ne de başka bir şey bulabildim, yardımcı olur musunuz?
ZTE H108n modem
Modemime bağlanan ve modemimden kablo ile başka kişilere verdiğim interneti kısıtlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
zte h108n modem kullanıyorum -HIZ KISITLAMA-
MERHABA
modemime bağlı cihazlara hız sınırı koymak istiyorum yardımcı olur musunuz
modemden 50 m kablo ile kuzenime internet veriyorum kendisine giden hızı sabit 2 mbps yapmak istiyorum ve diğer bağlanan her cihaza 2 mpbs hız vermek istiyorum benim hızımda 7 olsun nasıl yaparım
Merhabalar,
Üniversite son sınıf öğrencisiyim, yazın diplomamı alacağım hayırlısı ile..(inşaat müh.)
Yurtdışında kendimi, öncelikle geliştirmek amacıyla yüksek lisans arayışına başladım.Çevremde (okul dahil) detaylı bilgi sahibi veya yurtdışı tecrübesi ile bilgisi olan kimseyi bulamadım(yok), bende r10'nun aktifliğinden yararlanmak istedim.Google aramaları galiba ''şuanlık güncel değil' ve ''ücretli'' eğitim danışmanları ile dolu... Umarım yardımcı olacak bir kimseler çıkar, diye düşünüyorum.
Önceliğim yüksek lisans eğitimininin ingilizce dil ile verilmesi ve ülkenin/üniversitenin ucuz olması, öğrenci dostu olması..Daha sonrası ise öğrenciye destek çıkıp kaliteli eğitimi sunması..Daha sonra Avrupa ya da Avrupai kaliteliyi barındırması..
acaba aramızda bulunduğu ülkedeki üniversiteler ve ülkenin yaşam masrafları/kalitesi hakkında zaman ayırıp bilgi verecek arkadaşlar varsa teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
Son aylarım-Yurtdışı yüksek lisans istiyorum
Merhabalar,
Üniversite son sınıf öğrencisiyim, yazın diplomamı alacağım hayırlısı ile..(inşaat müh.)
Yurtdışında kendimi, öncelikle geliştirmek amacıyla yüksek lisans arayışına başladım.Çevremde (okul dahil) detaylı bilgi sahibi veya yurtdışı tecrübesi ile bilgisi olan kimseyi bulamadım(yok), bende r10'nun aktifliğinden yararlanmak istedim.Google aramaları galiba ''şuanlık güncel değil' ve ''ücretli'' eğitim danışmanları ile dolu... Umarım yardımcı olacak bir kimseler çıkar, diye düşünüyorum.
Önceliğim yüksek lisans eğitimininin ingilizce dil ile verilmesi ve ülkenin/üniversitenin ucuz olması, öğrenci dostu olması..Daha sonrası ise öğrenciye destek çıkıp kaliteli eğitimi sunması..Daha sonra Avrupa ya da Avrupai kaliteliyi barındırması..
acaba aramızda bulunduğu ülkedeki üniversiteler ve ülkenin yaşam masrafları/kalitesi hakkında zaman ayırıp bilgi verecek arkadaşlar varsa teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
Hocam
hocam..
bim'de waffle yok mu
Evet bayağı geç uyandım günümü nasıl verimli geçirebilirim geç uyanmak kötü ne yapabilirim duş yemek ders çalışma .... ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 229
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 22.552 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic