İphone SE 64GB (4500TL) vs İphone 11 64GB (6700TL)
İyi günler arkadaşlar şuan kullandığım telefon İphone SE 1. nesil 16gb.Telefonu 3 senedir kullanıyorum ve son 1,5 senedir ekran koruyucusunu ve kabını çıkarttım.Çok hor kullanmama rağmen (her gün iki kere düşürürüm) ekranda zaman zaman dokunmatik algılama sorunu olsada ekranı açıp kapatınca düzeliyor(düşermelerimden önce hiçbir şeyi yoktu).Telefonumu malum n11 indirimleriyle değiştirmeyi düşünüyorum.Arkadaşlarımla çok konuştum aklımda se vardı çünkü 6700 tl vermek çok fazla geliyor ayrıca SE 2. nesil 64gb 4500 ve 128 gb yi 5000 e alabiliyorum 11 in 64 gbsini 6700 tlye128 gbsini 7300 civarına alabiliyorum.Kamerası daha ve ekran boyutu çok daha iyi fakat öyle pek kamera kullanan ve anlayan biri değilim.1. nesil SE yi alırkende iphone 6s al demişlerdi büyük ekran istemediğimden almamıştım.Şuan hala 11 bana çok büyük geliyor fakat herkes aldığın zaman 4-5 sene rahat kullanırsın diyor.Telefonları 9 taksit ile alabiliyorum.Bu seçeneklerden sizce bana uygun olan telefon hangisi ve hangi telefonu almam daha mantıklı?
Denizbank kart iptal talebine 100 tl bonus veriyor
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 835 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar