Team Fortress 2 SATILIK KEYLER
Lütfen Steam'den ulaşınız.
Elimde 40+ key bulunmaktadır fiyatı sürekli artmakta o yüzden fiyatım her an değişebilir şuan tanesini 35TL'den satmayı düşünüyorum. Lütfen STEAM üzerinden ulaşınız eklemeye çekinmeyiniz bazen buradan yazdıklarını göremeyebilirim. IBAN veya Papara'ya ödeme kabul ediyorum.
Team Fortress 2 SATILIK KEYLER!
Elimde 40'dan fazla bulunmakta fiyat sürekli artmakta şuanda tanesi için 35 lira gibi bir fiyatım var değişebilir. IBAN veya Papara aracılığıyla ödeme kabul ediyorum, lütfen STEAM üzerinden ulaşınız. Bazen buraya bakamayabiliyorum. Eklemekten korkmayınız.
Tanesini 33,5TL'den düşünüyorum gittikçe fiyat artıyor değişebilir. Papara veya IBAN'dan ödeme kabul ediyorum. Lütfen ulaşmak için Steamden ekleyiniz burdan atacağınız mesajlara bakamayabilirim.
Tanesi 33,5TL düşünüyorum gittikçe artıyor değişebilir. Papara veya IBAN'a ödeme kabul ediyorum lütfen Steam'den EKLEYINIZ özel mesajlara bakamayabiliyorum.
Elimde keyler mevcut, fiyatı 33.5 TL olarak düşünüyorum tanesi için değişebilir. Papara veya IBAN kabul ederim lütfen STEAMDEN EKLEYİNİZ.
TF2 Satılık Keyler EKLEYIN
Elimde mann co keyler mevcut daha da gelecek. Tanesini 34 TL'den düşünüyorum giderek fiyatı artıyor olsa da. Papara veya IBAN verebilirim. Detaylı bilgi ve ulaşım için lütfen Steam'den ekleyiniz bazen burdaki mesajları kacırabiliyorum.
TF2 SATILIK KEYLER Tanesi 34 TL
Elimde mann co keyler mevcut daha da gelecek. Tanesini 34 TL'den satacağım giderek fiyatı artıyor olsa da. Papara veya IBAN verebilirim. Detaylı bilgi ve ulaşım için lütfen Steam'den ekleyiniz bazen burdaki mesajları kacırabiliyorum.
Team Fortress SATILIK KEYLER!
Fiyatlar çok oynak fakat bir yerde anlaşabileceğimizi düşünüyorum ekleyin elime daha fazlası da geçicek. Konuşmak için kesinlikle Steam'den ekleyin.
Papara veya IBAN'a parayı kabul ediyorum. Eklerseniz konuşalım. 25.12.2021 GÜNCEL
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 2.975 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun