Isıtıcı öneri
Tosla ile martı scooter 12 tl kupon
Merhaba arkadaşlar, tosla il 10 tl ödemesi yaptığınız zaman 12 tl kupon kodu veriyor martı. Değerlendirmeyi unutmayalım
Arkadaşlar merhaba, Turknet'ten arkadaaşlar iletişim sağlayıp fiber paketimize geçebilirsiniz ve bu süreç 1 hafta sürmekle beraber kesinlikle internet kesintisi olmayacaktır dendi.
Kabul ettim, apartmanda hatta daireye kadar zaten fiber kablo çekiliydi, neyse süreç başladı 5. günde internetim kesildi, 15. günde internetim hala yok. 2 hafta geçti ne arayan var ne soran.
Destek kayıtlarını geçtim her yerden iletişim sağlayıp derdimi anlatıyorum ama ilgilenen yardımcı olan kimse yok.
Bazen turknet'ten arayıp altyapınızda sıkıntı var diyorlar ama alakası yok zaten ben aktif ve güzel bir biçimde kullanıyordum.
Kısaca türknet kullanmak veya geçmek isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle bulaşmayın abi, ortada böyle kalıyor ne arayan ne soran ne konuşabildiğiniz birileri var. KİMSCİKLER YOK VE İNTERNETTE YOK. HİÇ GECELEK GİBİ DE DURMUYOR. TURKNET KULLANMAYIN LÜTFEN SAĞLAĞINIZ İÇİN SÖYLÜYORUM
Merhaba Tecilim yeni yılda bitiyor. Şu an bölümümle alakalı bir işte çalışıyorum. Tecilim bittikten sonra çalışmaya devam edebilir miiyim yoksa tecilim bittiği için kaçak olarak gözükürüm şirkette bana sigorta yapamaz gibisinden mı?
bir de tecilim bittikten sonra yurtdışına çıkacağım 1-2 gunlugune, sıkıntı çıkarır mı havaalanı kontrollerinde falan bu durum?
Trendyol diş beyazlatıcı öneri/tavsiye
Trendyol üzerinden diş beyazlatıcı almak istiyorum. Var mıdır önerisi olan pahalı bir şey olmasın. Kullanan tecrübe eden ?
Evdeki karıncalar
Arkadaşlar evde çok karınxa var ya, bir yere bir şey bırakmaya gelmiyor. Nasıl çözerim bu sorunu tavsiye var mı ? Temizle temizle bitmiyorlar
Uber 40 tl ye kadar 100% indirim
kayıtlı mailler kontrol edilsin arkadaşlar, ilk mail adresime mail geldi sonra uygulamadan baktım tanımlamışlar.
sil
Sil
derbiyi nette izlemek istiyorum
Burgan bank- istegelsin 100/50 kupon
Denk geldim paylaşayım dedim, değerlendirmek isteyenlere (garantinin kampanyası zamanında daha güzeldi!!!)
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 998
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 25.745 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 265 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar