Windows 11 yükseltme hatası
Windows 10 kullanıcısıydım. Windows 11 yükseltmesi geldi ancak ben temiz kurulum yapmak istedim. ISO dosyasını USB'ye yazdırıp kurulum aşamasına geçtim. Tüm kurulum adımları tamamlandıktan sonra laptop yeniden başlatıldı ve INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası aldım. Daha sonra birkaç kere daha yeniden yükledim ancak daha sonra tekrar kurulum aşamasında sürücü bulanamadı hatası verdi. Şu an laptop açılmamakta. Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.philips.com.tr/c-p/DS1150_12/docking-hoparloerue
Arkadaşlar merhaba. Aklımı kurcalayan ve cevabını bulamadığım bir soruyu sizlere yöneltmek istiyorum. Resim ekleyemedim ancak linkte görebileceğiniz gibi docking station hakkında bilgi edinmek istiyorum sizlerden. Bu ürün ile yanlış değilsem hem şarj edebiliyor hem de müzik dinleyebiliyordunuz. Yıllar önce görmüştüm nette. Bugün bir anda aklıma düştü bir tane alsam eve diye ama satan bir yer bulamadım. Üretimleri durmuş anladığım kadarıyla. Kablosuz sistemlerin yaygınlaştığı günümüzde bile iphone kullanıcıları için tercih edilebilir bir ürün bence bu nedenle üretiminin durmasına anlam veremedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa neden piyasadan kalktığını bana açıklayabilir mi ?
Bios güncelleme sonrası mavi ekran hatası.
Arkadaşlar herkese merhabalar. Bilgisayarım HP pavilion gaming i5 8300h - 1050ti modeli. Bir kaç gün önce HP support asistant üzerinden bios güncellemesi yaptım. Yaptıktan sonra normal açıldı PC ama oyuna girdiğimde aşırı bir kasma oluştu. Fps değerlerine baktığımda ise anlık düşüşler olduğunu gördüm ve ardından da mavi ekran hatası aldım. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 566 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar