Toyota, Honda, Mazda'da güvenlik açığı...
Dünyanın en yüksek sayıda otomobil üreten şirketi Toyota'nın, Japon Ulaştırma Bakanlığı'nın soruşturması sonucu güvenlik testlerinde hile yaptığı tespit edildi. Ayrıca Honda, Mazda'nın da dahil olduğu 5 Japon otomobil devinin 32 aracı hakkında soruşturma başlatıldı.
Toyota'nın geçmişte sattığı ve halen satışta olan yedi modelinde yaya çarpışma testi sonuçlarını manipüle ettiğini de gösterdi. Skandal, Japonya'da büyük bir güven krizine sebep olurken, Toyota'nın itibarını zedeledi.
Toyota, skandalın ardından 3 modelinin satışını durdurduğunu açıkladı. Bu modeller Corolla Fielder, Corolla Axio and Yaris Cross oldu. Şirket, bu adımı atarak hem tüketicilerin güvenini yeniden kazanmayı hem de ilgili düzenleyici kurumlarla iş birliği yapmayı hedefliyor.
Kaynak:
Ankara Sertab Erener konser bileti
Gitme durumum sıkıntıya girdiği için satılık 2 adet d blokta konser bileti. şuan ki adet fiyatı 392 TL. İki bilet 550 TL den vereceğim.
elektronik sigara evyap aroma tavsiye
Elektronik sigara başlığında bulamadım. Diğer forum sitesindeki yorumlar her seferinde "forum tedarikçilerinden alın" şeklinde sonlandığından yanlı olduğunu düşünüyorum. Evyap için aroma önerdiğiniz markalar nedir?
Lütfen yardım
Merhaba
Piranha 1335 araç içi kameram var. Aracın çakmaklığı araç çalışmazken de elektrik sağladığı için kamerayı sigortaya arka sileceğe bağlattım. Aracım 2015 yeti start stoplu. Araç çalışınca kamera çalışıyor ama durduğumda start stop devreye girince stop ettiğimde çalışmaya devam ediyor dahili pil sayesinde fakat start yapınca kapanıyor. Sonraki start stoplarda açılmıyor.
Araç Değer Kaybı dolandırıcılığı (sigortambudur içerir)
|
silinebilir
|
Ankara kedi kısırlaştırma
|
İstanbul Bilişim aymazlığı
|
|
iran kedisi sahiplenmek istiyorum
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 147
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 5.536 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar