dell i7 ins.-15
sıcakmı ılıkmı bilemedim ..
bu aralar arayıştayım
comment pls..
https://www.n11.com/urun/dell-inspiron-15-3511-i35111018u-i7-1165g7-16-gb-1-tb-hdd256-gb-ssd-mx350-156-ubuntu-fhd-dizustu-bilgisayar-5336936?magaza=gpnteknolojide
MESH HK. yardım
selam dostlar
kullandığım modem ZTE fiber .
evde wifi bazı yerlerde zayıf. evim dikdörtgen forma sahip. modem evim bir uç köşesinde ortaya bir yere mesh destekli wifi genişetici alacağım ki evin kalan diğer yarısında geride kalan kısımda kararlı bir bağlantı kalitesi alabileyim
sözde mesh destekli ekonomik bir cihaz var.
https://www.hepsiburada.com/keenetic-start-300-mbps-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-menzil-genisletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OF?magaza=Hepsiburada
kafam şöyle karışık
daha önce repeater modunda kullandığım TP link wifi range extander kullandım .
fakat ana modemden uzaklaştığım için manuel olarak olarak bağlantı değişikliğine gitmem gerekiyordu (repeater ı aynı ismi şifreyi versende ayrı bir bağlantı noktası olarak görünüyordu) . dolayısıyla burada mesh olayı fark atıyor . meshde siz manuel bir aksiyon yapmanıza gerek kalmadan baz istasyon değişikliği kendiğin den oluyor.
dolayısıyla sorum ?
1- bu üründe mesh varmı.?
2- ana modemin ZTE fiber mesh desekler mi (mesh yaparken ana modenden cihazı ekleme yapıyoruz dimi ?)
3- ürüne baktığımda HB satış başlığında -mesh yazıyor ama . resmi web sitesinde mesh yazmıyor ?? (modlar arasında 4 farklı çalışma modu: router, access point, istemci ve menzil genişletici var.. ?)
forum DH gülücük emojilerini hk.
selam dostlar
DH kullandığımız gülücük ifadelerini mobil de Gboarda (klavyeye) eklemenin bir yolu varmı ?
uzman network sorusu.
iş yerinde firewall mevcut . beraberinde evde iş yerine remote yapmak için sanal vpn ile network dahil olabiliyoruz . dolayısıyla aynen localde çalışır gibi evden çalışabiliyoruz.
yani evden bize açılan account ile vpn ile iş yerine bağlanıp iç ip ile remote desktop yapıyorum .
aslında burada bir sorun yok .
amacım iş yerinde internet kullanımımı evdeki vpn ile networke bağlı pcnin modeminden çıkmak istiyorum
yani iş yerinden evdeki pcnin netinden dışa açılmak. bu aslında private vpn lerin yaptığı olayı kendi ağımda yapmak istiyorum
iş yerindeki Pc ye evdeki modemin ip sini gateway yazdım olmadı .. burada nasıl bir ayar yapmam lazım
amaç firewall filtresinden kurtulup ev deki modem üzerine bir tunel üzerinden dışa açılmak
bir başka değişle evdeki PC yi proxy sunucusu haline getirmek istiyorum
merhaba
cihazı aldım . montajına yaptım . ama "ayarlar / servis" kısmına düşemiyorum pin kodu istiyor. benzer cihazı kullanan fikri olan var mı ?
Modem arayüzde görünen iki ip
|
samsung rt62k7040sl buzdolabı hk
|
ani işitme kaybı !.
|
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 352
İkinci El Bölümü Mesajları: 74
Konularının görüntülenme sayısı: 13.338 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El