Photoshop İçin RAM Yükseltmesi
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle sistemimi belirteyim:
Anakart: Asus PRIME B450M-K
İşlemci: Ryzen 5 2600 3.9 ghz 6 core
Ekran Kartı: GTX 1060 strix 6gb
Ramler: crucial 8 gb ddr4 3000 mhz
crucial 8 gb ddr4 2600 mhz
--------------------
Bazen photoshop'ta ramler yetersiz geliyor. Anakartımda 2 tane ram slotu var. Ram yükseltmesi yapacağım. Fakat bütçem dahilinde 2 seçenekte kararsız kaldım:
- Seçenek: 2600 mhz olanı çıkarıp yerine Kingston fury beast 32 gb 3200 mhz takacağım. Toplam ram 40 gb 3000mhz olacak. Yalnız ikisi farklı marka olacağı için sorun yaşar mıyım ve biri 8 biri 32 olduğu için herhangi bir problem, dar boğaz vs. yapar mı?
- Seçenek: İki mevcut rami de çıkarıp yerlerine 2x16 gb 3600mhz ram takmak. Toplam 32 gb 3600mhz olacak
Sizce hangi seçeneği tercih etmeliyim ya da daha iyi bir alternatif olabilir mi?
Video'lardaki Garip Takılma
Merhaba Arkadaşlar. Tarayıcıda veya offline playerda film izlerken, filmlerde kamera hareketi esnasında videoda yavaşlama ve karelenme oluyor. Yırtılma veya kesiklik değil. Garip bir yavaşlama diyebilirim. Aslında birçok yerde oluyor ama en barizi bu şekilde.
Farklı monitörle de denedim sonuç aynı.
Ne olduğunu tam anlatmak için cep telefonuyla sorunu video ya alıp yükledim. Lütfen izleyin:
Film Netflixte "Four Brothers" isimli filmin 1:41:40 zamanı.
Konuyu açmadan önce internette bayağı bir araştırma yaptım ama nafile bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özelliklerim:
RAMUnknown 1x8GB ddr3
-MBDAsus M4N68T-M-V2-
Ne olduğunu tam anlatmak için cep telefonuyla sorunu video ya alıp yükledim. Lütfen izleyin:
|
|
Epson L1110 / L3110
|
Whats App Yasağımı Kaldırana Ödeme Yapacağım
|
|
|
Maksimum 600 TL'ye CS-GO İçin Monitör Önerisi
|
Psu'yu Değiştirmeli miyim?
|
Meslek: dövme sanatçısı
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.251 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware