pca84c640p Mikro denetleyici
acaba resimdeki denetleyiciye hangi derleyicide program yazıp hangi devre ile yükleyebileceğimi bilen var mı?
Şehirler arası kabaca kilometre başı 1 tl gaz yakıyor. Aracı mayıs 2022de aldım. Muayenesi haziran 2023 e kadar geçerli. Tüp değişimi 5 kasımda yapıldı. Aküsü Ekim ayında değiştiirldi. Araç, almadan önce komple boyaya girmiş, değişen vb bilmiyorum. Kmsi orijinal 283.700. Motor, fren vb gibi aksamların bakımı yapıldı. Far seti ve hava filtre hortumu yenisi ile değişti, resimlerdeki eski . almayı düşünüyorsanız pazarlık yaparız. 98.000 fiyatı piyasaya bakıp verdim. Yer samsun
Gigabyte B450M S2H V2 BIOS Güncelleme
Merhabalar
Windows 11 ile gündeme gelen güvenilir platform modülü sonrasında Gigabyte firması yeni bir güncelleme yayınlayarak anakartlarının Windows 11 gereksinimlerine uymasını sağladı. Örnek olarak kullandığım Gigabyte B450m S2H V2 model anakart için yayınlanan güncelleme başlıca güvenlik açıkları güncellemesi içeriyor ve firma bu güncellemenin yapılmasını şiddetle tavsiye ediyor. Ayrıca bu sürümden itibaren kapsül bios desteği sunuluyor. Kısaca kapsül bios, donanım yazılımından işletim sistemine güncel ve güvenli bir donanım yazılımı güncelleme arabirimi sağlıyor.
Bios güncellemesi yapmadan önce tüm sürücülerinizi güncelleyin. Anakart üreticinizin web sitesinden ayrıca önemli bir araç yüklenip yüklenmeyeceğini kontrol edin. Anakartınızın yardımcı araçları ile bios güncelleyebileceğiniz gibi, anakartın biosu içerisinde gömülü gelen araçla da bios güncelleyebilirsiniz.
Gigabyte firmasının @bios yazılımı sorunlu çalıştığı için eski yöntem olan bios ayarlarına girip güncelleme yapacağım. Bunun için fat32 olarak biçimlendirilmiş bir USB belleğe güncelleme dosyalarını kopyalayın. Ardından, ayarlarınıza göre değişik olabilir, bios ayarlarına gidin. Bios güncelleme aracı ile USB belleğinizdeki dosyayı seçin. Bu sırada anakart , görece yeni anakartlar, yazılım uyumluluğunu kontrol edip güncellemeye hazır duruma gelecektir. Ardından işlemi başlatabiliriz.
Güncelleme işlemi son derece önemli olup elektrik kesintisi halinde anakartınız, çift bios değil ise, çalışmaz hale gelecektir. Bu yüzden kesintisiz güç kaynağı kullanıyorum.Güncelleme işleminden sonra kullanımınıza devam edebilirsiniz.
|
Kısa Kısa - Bir Anakart Üzerinde Neler Bulunur?
|
Motorlu/Hareketli Çanak Anten Kurulumu
|
Windows 98'i Hatırlayalım
|
Windows 95'i Hatırlayalım
|
Nankatsu Gol 3 Oyunu
|
Meslek: Tekniker
AMD RYZEN R5 3600 - GIGABYTE B450M S2H V2 - 2x8 GB KINGSTONE 3200 MHZ HX432C16FB3/8 - SANDISK ULTRA 3D 500 GB NVMe M.2 SDSSDH3N-500G-G25 Araştır-Dene-Kaydet-Sergile Amatör Youtube Kanalım AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü |
AMD RYZEN R5 3600 - GIGABYTE B450M S2H V2 - 2x8 GB KINGSTONE 3200 MHZ HX432C16FB3/8 - SANDISK ULTRA 3D 500 GB NVMe M.2 SDSSDH3N-500G-G25 Araştır-Dene-Kaydet-Sergile Amatör Youtube Kanalım AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.437
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 20.366 (Bu ay: 389)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.479 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware