İphone'dan Androide Geçiş
Herkese iyi akşamlar dilerim. İphone 7 kullanıyorum ve oneplus 9 cihaza geçiş yapıcam. 2 sorunum var. 1.cisi Fotoğraflar ve videoları eksiksiz bir şekilde aktarmak istiyorum. Bunun için saatlerdir youtubeden videolar izledim ama yapamadım olmuyor mutlaka bir uyarı veriyor. Bende 50 gb 12.99 TL karşılığı icloud satın aldım. Şimdi her şeyi oraya yedekleme yapıyorum. Sorum şu ben şimdi icloud a yedekleme yapıyorum. Daha sonra telefonu falan her şeyi sıfırlayıp ufak kardeşime vericem. Ben bu dosyaları bilgisayarıma indirebilir miyim sıfırladıktan sonra kayıpsız bir şekilde ? Daha sonra bilgisayara aldıktan sonra aboneliği iptal edicem böyle bir şey mümkün mü?
2.sorunum ise whatsapp yedeklemesini nasıl yapabilirim androide kayıpsız bir şekilde taşımam gerekiyor.
Uzun oldu kusuruma bakmayın ama neredeyse 6 saattir uğraşıyorum şimdiden teşekkürler
Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi
|
POS CİHAZI TAVSİYESİ
Güncel bankalardan babamın dükkanına pos cihazı almak istiyorum. Kendisi esnaf (inşaat malzemeleri alım-satım). En uygun komisyon oranlı veya pos cihazı ücreti olmayan sorunsuz banka tavsiyesi vericek var mıdır ? Not: Dükkanda elektrik yok
Meslek: Uzman
İlgi Alanları: Bilgisayar
... |
- |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 461
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 3.429 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar