Yazılımcılar İçin Teknik Seo - Ders 2
Merhaba arkadaşlar,
Yazılımcılar için teknik seo derslerine devam ediyoruz bu derste img, a etiketi ve seflink mantığını anlatmaya çalıştım.
İnstagramda takipçi satın almak isteyen arkadaşlar sitemizden satın alabilirler.
Takipçi satışı ve beğeni satışı yapıyoruz. Takipçiler tamamen türk oluyor. Eğer geri düşerse telafi ediyoruz.
https://www.instatakipcimerkezi.com/
Bursa Join Digital ailesi olarak, müşterilerimizin profillerine uygun ürün fotoğraf çekimleri, ürün reklam çekimleri, tanıtım filmleri, kurumsal tasarım hizmetleri, sosyal medya içerik üretimleri ve web tasarım hizmetlerin de müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Bursa da ürün çekimlerini kalite ve teknolojiyle birleştirerek, en doğru bakış açısıyla, en iyi sonuçları, sizlere sunmaktayız.
Profesyonel ekibimiz ve son teknoloji ekipmanlarımızla müşterilerimizin taleplerini, firmalarına en uygun şekilde gerçekleştirip, sonuçlandırmayı görev edinmekteyiz. Firmalarınızın prestijini ve güvenirliliğini arttırarak, kaliteli bir müşteri profili oluşturmaktayız.
Sizlerle uzun vadeli ilişkiler kurarak hedefleriniz ve istekleriniz doğrultusunda firma profilinize en uygun tasarım ve görsel hizmetleri sunuyoruz. Sizleri de ailemizin bir parçası görerek isteklerinizi benimseyip, yaptığımız işleri özveri ve hassasiyetle gerçekleştiriyoruz.
Birbirinden farklı firmalar bizde, birbirinden farklı fikirler oluşturuyor. Her firmanın biz de farklı bir hikayesi vardır. Bizim hedefimiz firmalarınızı en uygun tasarım ve farklı bakış açılarıyla destekleyip en doğru yolu size sunmaktır. Digital dünya da ki yerinizi, kaliteli işlerimizle bütünleştirerek, her zaman en yüksekte tutmaya çalışmaktayız.
Sıfırdan web tasarım kursu
Merhaba arkadaşlar daha önceleri youtube için web tasarım kursu hazırlayıp sizlere burdan paylaşıyordum hatırlarsınız.
Şimdi udemyde daha önce yazılımla alakası olmayan insanlar için bir eğitim seti hazırladım. Herşeyi sıfırdan anlatıyorum.
Dilerseniz sizde kursa kayıt olabilirsiniz. Eğer kurs ücreti fazla ise benimle iletişime geçin size kupon vereyim çok daha uygun fiyata.
Udemy linki: Web Tasarım Kursu
instagram hesaplarımız nasıl çalınıyor?
merhaba arkadaşlar instagramda hesaplarımızı nasıl çalıyolar konulu bir video çektim umarım faydalı olmuştur
|
|
Sıfırdan web programa dersleri çekiyorum
|
|
Sıfırdan web programa dersleri çekiyorum
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.401 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama