Burger King'te ikinci içecek 5 TL
Rosa Token sahneye çıkıyor
Geçtiğimiz dönemde önemli ön satış ve listelemelere imza atan Bitci, şimdi de köpek temalı dijital varlıklardan ilham alan bir meme coin olan Rosa Inu’yu listeliyor. 15 Mayıs 2024 saat 15:00’te listelenecek token, toplamda 100 milyar adet üretilecek ve listeleme sırasında 35 milyar adedi dolaşıma girecek.
Ünlü isimlerin de dikkatini çeken Rosa Inu Token; Emel Müftüoğlu, Cem Gelinoğlu, Deniz Seki, Yalçın Hafızoğlu, Çılgın Sedat, Suzan Kardeş ve Murat Evgin gibi isimlerin de ilgisini çekerek sosyal medya paylaşımlarına konu oldu.
PAPI geri alım opsiyonuyla ön satışa çıktı
Bitci PEPE ve Bitci DOGE'nin ardından üçüncü Bitci Launchpool projesi olan ve #Solana ağında geliştirilen yeni meme token $PAPI çift opsiyonlu ön satışı Bitci'de başladı!
Puppy Token listeleme sonrası 5 gün içerisinde ön satış fiyatının altına gerilemesi durumunda, ön satıştan satın aldığınız tüm tokenların geri alımı gerçekleştirilecektir.
Geri alım işleminizin gerçekleştirilmesi için listeleme sonrası ön satıştan alım yaptığınız miktarla alım-satım işlemi gerçekleştirmemiş olmanız gerekmektedir.
Ön satışa katılmak için tıklayın: https://www.bitci.com.tr/projects/PAPI/buy
Marnalı (Tabii)
Gürkan Uygun'un başrolünde oynağı kabadayı dizisi "Marnalı" Tabii platformunda yayınlanacak
Dizinin afişinde Gürkan Uygun'nun canlandırdığı Marnalı karakterinin şu sözü yer aldı:
"Ben Ali Reşat Marnalı, İstanbul'un son kabadayısı. Geçmişin intikamını almaya geliyorum."
King Beef Menü’de 40 TL indirim var
King Beef Menü’de güzel de bir kampanya yapmışlar. Kendin gelip alırsan 40 TL indirim var. 220 liralık menü 180 TL’ye düşüyor. E dedim zaten otur otur sıkıldım. Evin de dibinde Burger king gideyim alayım bari. Çok şükür fakiriz ama tembel değiliz. Verdim siparişi, giyindim çıktım. Hem ucuza geldi hem de yürümüş oldum
Çok Aşk - Hasan Can Kaya
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Büşra Pekin ve Uğur Yücel'in rol aldığı romantik komedi türündeki Çok Aşk filmi 27 Ekim'de vizyona giriyor.
Filmin konusu: En büyük hayali ünlü bir komedyen olup film yapmak olan Coşkun, abisi İrfan ile birlikte korsan film satarak hayatını sürdürür. Bir gün hayatının aşkı Ayla ile karşılaşır. Bir anda kendini hem Ayla'nın gönlünü kazanmaya çalışırken hem de sinema tutkusunun peşinden koşarken bulur.
Özellikle forumda Hasan Can Kaya fanı çok. Sinema salonlarının tıka basa dolu olacağı kesin.
Beef’n cheddar 2 tanesi 160 TL
Arby’s’in hastasi oldugum beef’n cheddar’ina tiklagelsin’de kampanya yapmislar. 2 tanesi 160 lira. Yaninda kolayla patates de var.
Skoda 600 bin aracı geri çağırıyor
Skoda 2012 ve 2017 yılları arasında ürettiği araçlarının hava yastıklarındaki bir problem nedeniyle geri çağırıyor.
Habere göre 2012 ile 2017 yılları arasında üretilen, Citigo, Roomster, Fabia, Rapid, Yeti, Kodiaq, Octavia, Superb modellerinin hepsinde bu sorun varmış. Kontrolsüz açılan airbag’ler nedeniyle yaralanmalar olabilirmiş.
Skoda Türkiye’den herhangi bir açıklama yok. Türkiye’de bu araçlardan satıldı mı, satıldıysa kaç tane, sürüç nasıl işleyecek hiçbir şey bilinmiyor.
Tam da Skoda alma aşamasında araştırma yaparken denk gelmesi kötü oldu.
Haber kaynağı: https://otomobilog.com/2023/04/06/skodadan-600-bin-araclik-geri-cagirma/
Bitci'de Referans Kampanyası başlıyor! 🥰
💰 ÖDÜL HAVUZU: 250.000 TL 💰
Hemen arkadaşını Bitci'ye getir; her yeni üye olacak KYC’li referansın için 25 TL kazan!
Yeni Peugeot 308’in fiyatı belli oldu
Uzun süredir beklenen Peugeot 308’in Türkiye fiyatı sonunda açıklandı. Volkswagen Golf, Seat Leon, Opel Astra gibi modellere rekabet edecek olan Peugeot 308’in fiyatı da oldukça rekabetçi...
Yeni Peugeot 308’in fiyatı ne olacak
Yen Peugeot 308’in fiyatı en çok merak edilenlerin başında geliyor. Türkiye’de satışa sunulan yeni Peugeot 308’in fiyatı donanım seviyesine göre değişiyor. 3 farklı donanım paketine sahip olan yeni 308’in fiyatı baz donanım seviyesi olan Active Prime’da 775 bin TL olarak belirlenmiş. Orta seviye olan Allure donanım seviyesine sahip yeni Peugeot 308’in fiyatı ise 830 bin TL olarak açıklanıyor. En üst donanım paketi olan GT donanım seviyesinde ise yeni Peugeot 308’in fiyatı 915 bin TL’ye yükseliyor. Haber:
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.092 (Bu ay: 981)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic