nano station m2 modem arayüz şifresi unuttum ve düğme bozuldu
nano station m2 modem arayüz şifresi unuttum ve düğme içine göçtü muhtemelen ayarlarken düğmeyi pasif yapdım çalıştıramadımda arayüz şifresini nasıl ulaşabilirim acaba yada hard reset nasıl atarım
birde 200 mgbt internet kullanıyorum ama ben en fazzla 80 90 mgbt görüyorum normal mi
570x kasa sıvı sogutma takma
corsair 570x kasaya h115i platinium 280 lik sıvı sogutucu takmak istiyorum ana kart tuf b550m plus üst kısma takmak istiyorum genelde millet ram ' a çarpar diye sikayet eder bendeki anakart mosfet aleminyum sogutucusna çarpıyor öne takayım dedim ondada kırmızı fanlar yani kendi orjinal fanları 120lik sıvı sogutucununki 140lık fan oldugu için alt taraf boş kaldı hoş olmayan bi görüntü çıktı ortaya misal anakarttaki mosfet sogutucusunu söksem sökük halde üstüne birşey takmadan kullansam sorun olurmu yada bununla ilgili başka fikir verebilecek varmı
bilgisayarın güç düğmesine basıldıkdan sonraki gecikme
Hayırlı bayramlar sistemimde MSI anakart Intel işlemci vardı bunlarda power tuşuna basınca direkt açılırdı. Sistem değişikliği yapıp anakartla işlemciyi değiştirdim ve sıfır anakartla işlemci aldım. ASUS B550 PLUS ile 5600X. Power tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor 2 3 sn sonra normal şekilde açılış gerçekleşiyor. Bundan sonrasında hiçbir sıkıntım olmuyor, nedendir acaba?
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 3.774 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El