Oto ses sistemi
Arkadaşlar selamlar, clio 3 aracım var orjinal hoparlörü söküp 13 cm 4 pioneer coax takmıştım 35w rmsli şimdi biri bozuldu bozulmuşken ses sistemi yapayım dedim ve şunları aldım;
Alpine spg 13cs component 65w rms önlere
Alpine spg 13c2 coax 50w rms arkalara tweeter yuvası olmadıgı icin
Bagaja da ufak reiss 20 cm bass aldım doygun bass olsun diye
Amfi for x xae 604 amfi aldım.
Ses sistemcisine gittim taktırmaya, yok böyle sistem mi olur 4 tane mid range takalım gör sesi amfiye yazık vs diyip duruyor sinirimi bozdu açıkçası. Ben bağıran bir sistem istemiyorum kaliteli ses ve doygun bir bass ı olsun diye böyle hoparlörler aldım sizce uygun mudur taktırsam sorun olur mu ?
ARGB ve PWM Çoklayıcı/Hub Sorunu yardım
Arkadaşlar selamlar herkese, Aerocool One Duo ARGB kasa aldım. 4 Tane ARGB fanları var ve kasanın çoklayıcısı mevcut. ASRock B560M Pro4 anakartımda adreslenebilir RGB header falanda var. Çoklayıcıdaki Power yerine SATA kablosu taktım, 4pin PWM kablosunu SYS_FAN headerına taktım ve RGB headera giren 3 pinliyide ADDR_RGB headera taktım. Fakat fanlar çalışıyor ışığıda sabit ama ne anakartta fan hızı gözüküyor ne de polychrome RGB'den renkleri ayarlama yapabiliyorum. Acaba çoklayıcıdamı problem var?
i511400F için soğutucu önerisi
Arkadaşlar merhaba, i5 11400F işlemcim var. 125W'a kadar açılabiliyor ana kartından fakat, AIDA 64 testinde 95C ye çok hızlı çıkıyor. Ucuz yollu soğutma arıyorum bütçem kısıtlı.
1.Ürün 255TL: Snowman X6 CPU Soğutucu Fan Rainbow Fiyatları ve Özellikleri
2.Ürünü almayı istiyorum fiyatı bana göre çok iyi şu anda ve indirimde. Sizce 1.ürün ile arasında çok fark olur mu? Veya bu fiyatlarda başka tavsiyeniz var mı?
TurkNet maximum hız tanımlanmamış.
TurkNet altyapının maximum hızını satıyor fakat modeme baktığımda 95mbit download 30mbit upload değerleri gösteriyor maximumda ama bana tanımlanan 79mbit
Destek kaydı no: 49593647
Teyp ve hoparlör önerisi
|
Clio 3 "Çın" sesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.478 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar