assasins creed 1 fırlatma bıçağı
assasins creed 1de fırlatma bıçağı olan adamı f ile seçemiyorum.seçmek için ne yapmalıyım?patch gamepad falan indirdimde olmadı.
aion görev geçemiyorum.
The Strength to Become a Guardian bu görevdeki korkuluğu bulamadım.korkuluk nerde?
maroon berets 2030
bu oyunu oynamak için directx11 lazım.ama maroon berets oynamak için directx 12yi 11e düşürmem gerekiyor.bilgisayarı yeniden kurdum directx 11 indirdim.ama directx 12 kurulu yine.ne yapmalıyım?lütfen yardım.
bu oyunlar hakkında
biliyorum yeri değil ama cevap gelmiyor.bu konular hakkında yardımcı olur musunuz?epsxe kaydım bilgisayarı yeniden başlatınca siliniyor.birde warrock downloaderinden warrock kurma porgramını indirip kurunca easy anti cheat inmiyor.o yüzden warrock açılmıyor.k birde maroon berets oynamak için directx 12yi 11e düşürmem gerekiyor.bilgisayarı yeniden kurdum directx 11 indirdim.ama directx 12 kurulu yine.ne yapmalıyım?konuların linkleri burda.lütfen cevap.
epsxe kayıt sorunu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
warrock easy anti cheat inmiyor | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
warrock easy anti cheat inmiyor
warrock downloader indirip warrock yükleme programını kurduktan sonra easy anti cheat inmiyor.warrock bu yüzden açılmıyor.ne yapmalıyım?
epsxe kayıt sorunu
epsxede oyunu kaydediyorum.bilgisayarı yeniden başlatınca veya kapatıp açınca kayıtlar siliniyor. oyunları kaydetmek için ne yapmalıyım?
gta 4 çelik yelek almıyor.
gta 4te 588 dolar param var.500 dolara çelik yelek almıyor.ne yapmalıyım?1.8 yamasını yapmaya çalışıyorum.gta4 algılanmadı.gta4ün kurulu olduğundan emin olun gibi bir ingilizce hata veriyor.ne yapmalıyım?
riot client açılmıyor
şimdi riot client açılmıyor.0142 hatası veriyor.açılmayan programların hangi dll eksikliğinden dolayı açılmadığını bulan bir program var.dependency walker diye.orda riot clienti seçtim.eksik dllleri buldum.ama syswow klasörüne atmak isteyince dosya veya klasör başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor diyor.bunu düzeltmek içinse çalıştırı açıp resmon.exe yani kaynak izleyicisi deyip sonra cpudan syswow64 aratınca bazı şeyler çıkıyor.ama bunlardan hangisini kapatmalıyım?bu eksik dlllerin nasıl syswow klasörüne atacağım?başka bir yolu var mı 0142 hatasını çözmenin?
ryse son of rome bug
vs10sp1 yükleme hatası
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 262
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.360 (Bu ay: 326)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic