Makro Iktisat Sınav
Herkese merhabalar makro iktisat bütünleme sınavım bulunuyor son dersim verirsem mezun oluyorum sınav test şeklinde çarşamba günü detayları vereceğim yardim edebilecek lütfen pm ben de kendisine maddi anlamda destek vereceğim.
Teşekkürler
İLAMSIZ İCRA YARDIM
Merhabalar Vodafone fatura borcunu ödemediğim için İLAMSIZ icra takibi başlatıldı borcun ana parasını ödeme hazırım fakat vekalet ücreti (450 tl) Diğer giderler vs bunları ödememek sadece ana parayı ödemek istiyorum 7 gün itiraz sürem devam ediyor borcun bu kısmına itiraz etsem yararıma olur mu ? Yoksa itiraz etmemek daha mı mantıklı ?
Avukatla görüşme sağladım ana parayı ödersem geriye kalan tutar için itirazın iptalı davası açılması gerekli dedi.Bazı kuruluşlar böyle bi durumda itirazın iptali davası açmıyor ama bu risk açılırsa %20 ekstra para da ödeyebileceğimi söyledi bir yardımcı olursanız çok sevinirim ?
ANA BORC=1150 TL
VEKALETNAME=450 TL
İCRA DAİRESİ,PTT VS=110 TL
İLAMSIZ İCRA YARDIM
Merhabalar Vodafone fatura borcunu ödemediğim için İLAMSIZ icra takibi başlatıldı borcun ana parasını ödeme hazırım fakat vekalet ücreti (450 tl) Diğer giderler vs bunları ödememek sadece ana parayı ödemek istiyorum 7 gün itiraz sürem devam ediyor borcun bu kısmına itiraz etsem yararıma olur mu ? Yoksa itiraz etmemek daha mı mantıklı ?
Avukatla görüşme sağladım ana parayı ödersem geriye kalan tutar için itirazın iptalı davası açılması gerekli dedi.Bazı kuruluşlar böyle bi durumda itirazın iptali davası açmıyor ama bu risk açılırsa %20 ekstra para da ödeyebileceğimi söyledi bir yardımcı olursanız çok sevinirim ?
ANA BORC=1150 TL
VEKALETNAME=450 TL
İCRA DAİRESİ,PTT VS=110 TL
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.757 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü