Şarkıyı bulamıyorum lütfen yardım edin?
Klipte 2 şarkıcı var biri siyahi ve klip genelinde uzun sihirbaz şapkasına benzer bir şapka takıyordu. Siyahi şarkıcının tarzı T-Pain'e benziyor. Beyaz şarkıcının teni süt gibi beyazdı. Klipte genel olarak sihirbazlık teması hâkimdi. Klibinde bir yerinde beyaz olan şarkıcı, yatak odasında yatağının üzerinde oturan kızı bir partiye davet etmek için kızın yatağının altından sihirli bir şekilde çıkıyor ve kızı davet ediyor. Sonrasında ikisi birlikte yatağın altından o sihirli yoldan gidiyorlar. Klipte beyaz olan şarkıcı zaman zaman sihirbaz kıyafeti giyiyor. Siyahi olan şarkıcı şapkasını beyaz olan şarkıcıdan alıyor klip içerisinde ve klip içerisinde ışınlanıyor gibi sürekli bir ışık süzmesi gibi bir şey ile yer değiştiriyordu. Klip içerisinde beyaz olan şarkıcı sihirbaz kıyafetiyle lunapark gibi bir yerde atlı karıncanın önünde şarkı söylediği sahne/sahneler var. Klibin sonlarında kızın babası mahkeme salonunda ifade veriyordu. Şarkı muhtemelen 2008-2018 yılları arasında çıktı.
COD Hangi Oyun
Merhabalar, COD'un bir oyununda Cpt. Price'ın üzerine helikopter düşüyordu ve biz onu sırtımızda taşıyorduk. Taşırken düşman binasının içine giriyor ve kaçmaya çalışıyorduk. O düşman binasında köpekler vardı saldırıyordu bize vs. Hangi COD oyunuydu bulamadım yardımcı olur musunuz teşekkürler.
Mouse'um titriyor
Öyle oyunda birisi vurunca titreme değil bildiğiniz ekranda gözüken imlec kendi kendine titreye titreye hareket ediyor. Videosunu da koyarım şimdi. Sebebi nedir ne yapmam gerekiyor?
Video kodu :
Ses Sistemi Önerileriniz?
|
Ses Sistemi İçin Önerdikleriniz?
|
Pes2017 MyClub Sorunu
|
Pes2017 Kamera Sorunu
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.072 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun