Askerlik Kilo Problemi Acil Yardım
Herkese merhaba,
Aralık 2022’de bedelli askerlik başvurusu yaptım sağlık kontrollerinden geçtim, ve ucu ucuna kilodan yırtarak askerliğe elverişlidir raporu aldım ancak aralıktan bu yana 15-20 kilo aldım. Temmuzda askere gidiyorum orada bir problem yaşar mıyım? Fazla kilodan dolayı beni geri çevirirler mi? Kamufulaj konusunda problem yaşar mıyım? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhabalar;
Ben geçtiğimiz günlerde Arduino Nano ile Sıcaklık ve Nem Ölçer projesini gerçekleştirdim.
Projeyi gerçekleştirdikten sonra aklıma bu projeye ek olarak bir fan takmak istiyorum.
Yani istenilen sıcaklıkta (mesela: 30 derece) projeye ekleyeceğim fanın açılmasını istiyorum ve istenilen sıcaklığa ulaşınca (mesela: 25 derece) fanın kapanmasını istiyorum.
Elimde 5V bir fan var. Bu fanı projeye donanımsal olarak nasıl eklemeliyim?
Ayrıca fanı donanımsal olarak ekledikten sonra yazılımsal olarak bunu nasıl kodlayabilirim?
Aşağıya projenin kodunu bırakıyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
İyi forumlar.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Devreyi Breadboard Üzerinde Kurmak
Arkadaşlar merhaba, elektronik dersi için diyotlar ile ilgili çalışıyorum. Bir devre çizdim fakat bunu bir türlü breadboard üzerine kuramıyorum. İmkanı olan arkadaşlar verdiğim devreyi breadboard üzerinde kurabilir mi?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Edit: Dirençlerin değerleri önemli değil sadece breadboard üzerinde hangi devre elemanı nerede bulunması gerekiyor bunu öğretirseniz çok mutlu olurum.
MACBOOK AİR İLE YAZILIM
|
BEDEN DİLİ GÖZÜKMEME SORUNU
|
Uluslararası Travnik Üniversitesi
|
Nereyi tercih etmeliyim?
|
Meslek: -
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.407 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar