toplanın
beni tanıyan 3 5 kişi var şu forumda onlarla bir seyi paylaşmak istiyorum 1 aydır yoktum bu arada tekrardan merhabalar
beni biliyorsunuz bi kızı sevmiştim söyledim red yedim hikaye biraz uzundu her neyse ben her zaman bunu unutmaya çalısıyordum ama aynı sınıfta olunca işler biraz zor oluyordu.
aslında şu son 2 ay kadardır bayağı kendimi toparlamıstım ama arada bi depresif hallere girdiğim de oluyordu her neyse işte bugün klinik günüydü klinik bitti ben çıktım eve geçtim arkadaslar aradı bana dedilerki onu bir erkekle görmüşüz gördükleri kişi üst sınıftan bi çocuk :)
abi ben bunu tanıyorum bakın cidden 2 ya da 3 defa muhattap olmusluğum var gerçekten karaktersiz fırlama bir çocuk tipine baksan zaten diyecek hiçbir sey yok beni şurada tanıyanlar tanır kendimi bayağı yerdiğimi hatta bunun için kırmızı hap vsyi önerenler de vardı yani kendimi çol övmeyi seven birisi değilim ama anasını satayim çıktığı çocuk tipsiz ya yemin ederim çirkin yani karaktersiz biri de benden artı sadece bir yönü var o da boyu benden uzun benim boyum 167 uzatma filan giyiyorum dışarda 173 görünüyorum o da dışardan 185 gözüküyor bunun harici hiçbir artı yönü yok sjdhahdhshd akşamdan beridir beni tercih ettiği kişiye bak ya diyorum
ben kendim uzun süre derbeder bi şekilde geçirdim bu benim derslerimi çok etkiledi buraya yazma amacım da hiçbir gerizekalı için kendinizi heder etmeyin ve beni tanıyan 3 5 kişi için paylaşmak istedim :) iyi geceler herkese
güle güle
hayatımda bir seyler yoluna girene kadar bi' daha buraya uğramayacağım
sizlere kolay gelsin görüşmek üzere
bos ver
|
'Kalabalık Yalnızlık'
bu kelimenin manasını şu an çok iyi anlıyorum
Ders çalısıyorum
Mart ayının ikinci haftası sınavlar başlıyor su zamana kadar ders çalısmayı hiç salmadım hep az da olsa çalısırım bu birkaç gündür de sıkı çalısmaya geçmeye başladım bundan sonra buraya yazmayı düsünüyorum neler yaptığımı. Hem beni belki motive eder ve bozulan psikolojimi biraz düzeltir hem de forumu biraz aktifleştirir diye.
yaklaşık 12 saattir uyuyorum
uffff dün aksam migren atağı başladı 12 saat oldu uyuyalı hep stressten dolayı hala da bas ağrısı var
Yeni döneme başlıyoruz(edit)
Bizim için başlıyor yeni dönem başlasın da bitsin bu dönem hard geçecek...
edit:hiç özlememişim
kafamı dinledim biraz, yürüdüm bayağı bi yürüdüm onu düşündüm... siz de yapın arada bence çok güzel bir sey
Bu forum ciddili çok değerli heleki iyi kullanmasını bilene.
İçimi rahat rahat dökebiliyorum sınıftan herhangi birinin burayı kullanma ihtimali beni yakalama ihtimali 0 ilişki tavsiyesi isteyebiliyorsun mesela etüt filan yapıyorum mesela ve beni derste tutuyor açıkcası soru sormam gerektiğinde (cevap alınması önemli değil ) sorabiliyorum biraz daha da aktifleşse 10 numara bir yer...
Forumun çöküş sebebi de budur herkes ctıs ctıs konusuyor...
Oysa eskiden ne güzel versuslar yapılırdı ne güzel kavgalar dönerdi tıp diş..
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.024 (Bu ay: 738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar