Whatsapp süreli silinen mesajları geri getirme
|
Powerbank Kablosu
MSI NB ALPHA 15 B5EEK-212XTR vs MSI ALPHA 15 B5EEK-065XTR
MSI NB ALPHA 15 B5EEK-212XTR
20999 TL
MSI ALPHA 15 B5EEK-065XTR
20499 TL
Selamlar bu iki bilgisayar arasında ne fark vardır? İkisinin de satıcısı amazon tr özellik olarak da bir fark göremedim 500 tl fark edecek kadar
LG 50NANO796 vs LG 49NANO816
Merhabalar eski TV mizin paneli kırıldığı için yeni TV alma durumundayız. Ekteki iki model arasında kaldım gönlüm 816 dan yana ama ikisinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Öncelikle belirtmek isterim 816 almak istememin temel sebebi 796 nın kalas çerçeveleri ve kalın ayağı. Maliyetten kısmak için TV yi 10 yıl öncesine çevirmişler. 10 yıl belki az bile gelebilir çünkü eski TV miz 7 yaşında gerek incecik çerçeveleri olsun gerek metal ayakları olsun gerek alüminyum alt çerçeve olsun şu andaki hiçbir TV onun kalitesine ulaşamaz. Modeli LG 42LB670V merak edenler için
Gelelim bu iki TV arasında neden kaldım
49NANO816 modeli:
+İnce çerçeve ince ayak şık görünüm
-EDGE LED
+IPS panel
50NANO796 modeli:
-Kalas çerçeve çirkin tasarım
+DIRECT LED
-VA panel
Tasarım konusuna biraz takığım bu yönde 816 önce çıkıyor ayrıca VA panelin oyuncu monitörlerinde olması gerektiğini düşünüyorum TV de ips tercihimdir. Her şey harika ancak konuyu açma sebebim de 816 modelinde EDGE LED olması. Eski TV miz de DIRECT LED olduğu için açıkçası endişeliyim. Sizce hangisini seçmeliyim VA panel ama DIRECT LED mi yoksa IPS ama EDGE LED mi? Tasarım konusunda 816 zaten puanı aldı.
İki tv nin karşılaştırılması
https://www.lg.com/tr/compare?bizType=B2C
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.232 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Fırsatlar