Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 6077 (Bu ay: 289)
Köfte ekmek keyfi ssli
evdekiler dışardan getirmiş.
ekmek arası yenmiyo köfteler taşıyo. kapatayım derkene 1 tanesi yere düştü. kedimin hakkı oldu artık.
böyle ekmeği kopara kopara yedim bende soğanla falan iyi gitti.
Bize yine yılbaşında Edward Scissorhands yalnızlığı
Bi karakter bu kadar mı bana benzer?
aynı yıkıklık, aynı yalnızlık, aynı toplumdan izolelik, aynı soluk tenlilik, aynı yüzü mahmur bakışlar
sanki filmimi yapmışlar
gerçi bu yıkık bile şatodan inip insan içine karıştıda karı kız gördü. bizde hala tık yok.
Günaydın zenciler
arkamızdan ters kelepçe takan polisler bile bize hayrandı
sagolayalım
içime aşırı bi buhran çöktü
ne iyi gelir nefes alamıyom.
pargalının idamından sonra gece fenalaşıp balkona çıkan kanuni sultan süleyman gibi oldum.
MissMelodiyle yılbaşı planımız
Kendisiyle yılbaşı gecesi hatayda buluşup süryâni kebabı eşliğinde süryâni şarabı içeceğiz.
biraz kar topu oynayıp karda debelendikten sonra kardan yezid adam yapıp pataklayarak kerbelâyı anıcaz
ona tekme tokat daldıktan sonra ise
nusâyri ilahileri, ağıtları ve zılgıtları eşliğinde, kimine göre zâlim bize göre âlim esedin düşüşünün yasını tutucaz.
sonrası kapanış. ve evlere dağılış.
planımız bu şekilde
Gönül isterdi ki yılbaşını evde değilde
izmir sahilinde, kordonda, orada burada sevdiğim bir kadınla denize bakarken bankta geçireyim. ellerini tutup, okşayıp "ben çok acılar çektim." diyerek söze gireyim. hayatımdan birşeyler anlatayım.
umarım olacak bir gün. bekliyoruz.
ama beklemek en korkunç halidir yaşamanın.
adama kebab keyfi ssli
yanında ise fırında makarna ve eker ayran.
Tvlerde öcalan övülmeye başlandı
mehmet akif ersoy ;
öcalan sözcükleri seçmede çok özenli bu konuda kendini çok geliştirmiş birisi falan filan diye yıkama yağlamaya başladı bile.
şaka gibi ülke yeminle.
siyasetle işim yok artık. net tiyatro dönüyor yıllardır.
bu ortadoğulu aptal halklar birileri için ölüp dursun, başkalarını zengin etsin ben yokum ağa. bunlar zaten anlaşmış. ölen boşa ölüyor görüldüğü üzere
kızların gözünde cinsel obje olmamız
şaşırtıcı durum.
yahu sizin karaktere, beyefendiliğe, hayat tecrübesine hiç mi saygınız, ilginiz yok?
bunlar herkese cinsel ilişki yaşanabilir mi yaşanamaz mı gözüyle bakıyorlar herhalde..
biz erkekler objeden farksızız bunların gözünde.
kıza selam veriyom boyun kaç diyo 1.80 değil 190 olsam yine böyle düşünürdüm.
hey dur bakalım orada seni çılgın lolita. ben yalnızca erkek değil aynı zamanda bir bireyim.
"We are eternal all this pain is an illusion." |
Son Giriş: 8 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.007
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 738.377 (Bu ay: 40.005)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.716 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic