İşlemciyi 12.nesil kullanmak istiyorum ama bu ddr5 ramlari kafamı çok karıştırdı. Acaba ramleri ddr5 alıp anakartı değiştirmeli mi? Bütün önerilerinize açığım. Fiyatı daha uygun bir hale getirmek istiyorum.
Ekran Yenileme Hızının Mantığını Açıklar Mısınız?
Benim 60hz ekrana sahip bir laptopum var fakat oyunlarda v-sync kapalı bir şekilde 60 fps geçmememe rağmen ekranda yırtılmalar oluyor. 144hz ekranlarda bu durum nasıl oluyor, sizler bu değerin altındayken de ekran yırtılmaları yaşıyor musunuz? Ekranın hz'si ne olursa olsun yırtılma her türlü oluyor mu? Mesela freesync mi kullanıyorsunuz?
12.Nesil işlemci kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Bu Mercedesin Modeli Nedir?
arabanın modelini buldum konuyu kapatabilirsiniz.
Fotoğraftan Mekanın Neresi Olduğunu Bulabilir misiniz?
Bir arkadaş tatile gitti de merak ettim nereye gittiğini. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Ekranda Yırtılmalar Başladı, Gaming Laptop Sıkıntısı
Nvidia GTX1650 ekran kartlı 60 hz yenileme hızlı bir gaming laptopum var. 7 aydır kullanıyorum ama bu zamana kadar laptoptan istediğim verimi bir türlü alamadım. Bu bir araçsa sanki ben bu aracı hiçbir zaman D viteste kullanamadım. CS:GO gibi çerez bir oyunda 110-120 fps'leri zar zor görüyordum. Araştırdım, ettim ve tam ekran iyileştirmesini kapatarak bu sorunu bir nebze çözdüm. Üzerine Nvdia'dan da eksik yaptığım bazı seçenekleri düzelterek şimdi oyunlarda bir nebze yüksek performans alıyorum. 110 fps ortalamasıyla oynuyorsam şimdi 160 fps. Ama bu sefer başıma başka bir dert açıldı, ekranda yırtılmalar başladı. CS:GOda aşırı derecede belli oluyor bu yırtılmalar, diğer oyunlarda da var. Ben bu performans artışını elde ederken bir şeyi bozdum ve artık oyunlarda yırtılmalar oluşuyor. Bu sıkıntıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Yoksa bir hata edip hz'sine bakmadan aldığım bu bilgisayarı satacağım ki satmak istemiyorum. Teşekkürler.
Nvidia GTX1650 ekran kartlı 60 hz yenileme hızlı bir gaming laptopum var. 7 aydır kullanıyorum ama bu zamana kadar laptoptan istediğim verimi bir türlü alamadım. Bu bir araçsa sanki ben bu aracı hiçbir zaman D viteste kullanamadım. CS:GO gibi çerez bir oyunda 110-120 fps'leri zar zor görüyordum. Araştırdım ettim ve tam ekran iyileştirmesini kapatarak bu sorunu bir nebze çözdüm. Üzerine Nvdia'dan da eksik yaptığım bazı seçenekleri düzelterek şimdi oyunlarda bir nebze yüksek performans alıyorum. 110 fps ortalamasıyla oynuyorsam şimdi 160 fps. Ama bu sefer başıma başka bir dert açıldı, ekranda yırtılmalar başladı. CS:GOda aşırı derecede belli oluyor bu yırtılmalar, diğer oyunlarda da var. Ben bu performans artışını elde ederken bir şeyi bozdum ve artık oyunlarda yırtılmalar oluşuyor. Bu sıkıntıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Yoksa bir hata edip hz'sine bakmadan aldığım bu bilgisayarı satacağım ki satmak istemiyorum. Teşekkürler.
Bilgisayarlarımızın Açılma Süreleri
|
Laptop Adaptörü Çok Sıcak
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 79
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.310 (Bu ay: 655)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı