Bundan yıllar önce (karantina döneminden 1 hafta kadar önce) sistem hoparlörü (anakartta bulunan ve bilgisayar açılırken malum sesi çıkaran bir aygıt) ile GRUB_INIT_TUNE komutunu kullanarak birkaç ay boyunca müzik notası çalmıştım (ancak tam anlamıyla işletim sistemini kullanarak yapamıyordum, çünkü sistem hoparlörü işletim sisteminde tepki vermiyor, o yüzden sistem hoparlörü ile müzik notası çalmak için o yönteme başvurmuştum). Birkaç ay sonra ise videonun sesi telif yediği için kapatılmıştı (sistem hoparlörü ile çaldığım müzik kamu malı olmasına rağmen). O yüzden sistem hoparlörü ile müzik notası çalmaktan soğudum (o olaydan sonra 3B modelleme ile ilgilenmeye başladım). Buna rağmen birkaç gün önce aşağıdaki videoyu gördüm ve videodaki yöntemi bilgisayarıma uygulamak istedim ancak sistem hoparlörünün işletim sistemi içinde çalışması ile ilgili bir ayar bulunup bulunmadığına emin değilim (sistem hoparlörü ile ilgili ayarın bulunup bulunmadığını öğrenmek istiyorum) ve sizce o olaydan (sistem hoparlörü ile müzik notası çaldıktan sonra o videonun sesinin telif yemesinden) sonra sistem hoparlörü ile müzik notası çalmaya yeniden başlamalı mıyım?
Düzenleme: Videodaki yöntemi kendi bilgisayarımda denedim ama işe yaramadı ancak başka bir yöntemi denedim ve işe yaradı ama istediğim ayarları (bip sesi ile ilgili ayarları) bulamadım.
Yaklaşık 1 hafta önce YouTube'a ElectricalCraft Mod adlı Minecraft modumun geliştirme aşamasına ait bir video yayınladım. Ancak videoyu yayınlamamdan birkaç saniye sonra yaş kısıtlaması aldığına dair resimdeki e-posta geldi.
Daha sonra videoyu tekrar yükledim ama yine yaş kısıtlaması aldı. Daha sonra o videoyu sildim ve yerine mobilya modumun videosunu yayınladım ve yaş kısıtlaması almadı. Daha da sonra eski videolarımdan birisi de yaş kısıtlaması aldı. Daha da sonra o yaş kısıtlamasına itiraz ettim. Daha sonra elektrik modumdaki sokak lambasını güncelleyip o videoyu yeniden yayınladım ama video yine yaş kısıtlaması aldı ve bu durum iyice sinir bozucu hale geldi. Ne yapmalıyım ve sokak lambası videom neden yaş kısıtlaması alıyor?
Edit: Videolarımdaki yaş kısıtlamaları için itiraz ettim ve 5 gün sonra yaş kısıtlaması itirazlarım çözülmüş ve yaş kısıtlamaları kaldırılmıştır.
|
HP 15-af110nt Şarj Sorunu
|
|
Bu Nasıl Bir Rezillik
|
|
Vestel VTab 7" Lite 2 Wi-Fi Sorunu
|
[Çözüldü] Windows 10 1903 Güncellemesi Gelmiyor
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 197
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.498 (Bu ay: 313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware