VIDEO SCHEDULER INTERNAL ERROR bsod yardım lütfen
Herkese merhaba. Saatlerdir arayışta olmama rağmen çözemediğim sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
0 şekilde AMD Ryzen 5 5500 ve Gigabyte B450M S2H model anakart aldım, sistemimin kalan özellikleri şu şekilde:
GTX 1050 Ti
Corsair Vengeance 2400MHz DDR4 RAM 1x8GB
550W PSU.
Eski anakartım: ASUS STRIX B250F Gaming
Eski işlemcim: Intel i5 7400.
Başka paylaşmam gereken bir şey var mı bilmiyorum, ama sorunum şu şekilde:
Yeni işlemciyi ve anakartı aldıktan sonra zaten BIOS güncellemesi için bayağı uğraşmam gerekti eski işlemci bulup görüntü almak adına. BIOS'u güncelledim F62 sürümüne. Ardından 5500 işlemciden görüntü almaya başladım. Buraya kadar bir sorun yok. Bilgisayarı kullanmaya başladığımda ekran kartıyla ilgili bazı sorunlar çıktığını fark ettim, ben de Windows olan sürücüyü formatladım. NVIDIA sürücülerini kurduğumda her bilgisayar açıldığında 1-2 dakika içerisinde VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR BSoD hatası alıyorum. Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırdığımda sistemi kullanırken herhangi bir hatayla karşılaşmıyorum. BIOS'tan CPU ve OC ayarlarını kapattım, sorunu bir türlü çözemiyorum. Ekran kartında sorun olduğunu düşünenler için diğer anakart ve işlemci ile birkaç saat öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu, yani sorunun kartla veya donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sadece NVIDIA driverları yüklüyken bu hatayı alıyor olmam acayip garip geldi. Yardımlarınızı bekliyorum.
minidump :
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 142 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware