Unityde RTS Task Sistemi Yardım
Merhaba arkadaşlar,
son 1 haftadır RTS oyunlardaki gibi bir Npc task sistemi yapmaya çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim bu konuda doğru düzgün bir kaynakta bulamadım.
Lütfen fikir vermeniz bile yeterli olur. Bütün kodlarım çorbaya döndü projeyi çöpe atmaya ramak kaldı. Olayı özetlemem gerekirse köyümüzde bir vatandaş var ve onu kaynak toplama noktasına işçi olarak atıyorum. Vatandaşımızın içindeki scprite ulaşıp algoritmayı yürütmem lazım ama hareket hızları vs. derken kodum çalışmıyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kotlin Tip Dönüşümü Veri Kaybı
Öncelikle merhabalar, hayırlı forumlar dilerim. Benim sorunum kotlinde edittext ten sayıyı alırken önce stringe sonra double a çeviriyorum ama veri hatalı geliyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ? Edittext ten veri çekmenin daha iyi bir yolu var mıdır acaba ?
(Kotlinde yeniyim) şimdiden teşekkürler.
|
|
Basit Ama Kilit Bir Uygulama !! Google Play'de
Merhaba ben Egemen Tunç Akgün, Mekatronik Mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi geliştirmek adına uygulamalar yazıyorum. Ve bugün sizlere yeni uygulamamı tanıtmak istiyorum.
Uygulamamın adı; "Yüzde Hesaplayıcı"
Uygulamam adından da anlaşılabildiği gibi yüzde hesaplamaları yapmanıza yardımcı oluyor. Mesela Ripple'da girdiğiniz fiyatı ve anlık fiyatı girerek yüzde kaç kar ettiğinizi görebiliyorsunuz. (Veya zarar)
İlginizi çektiyse veya gerçekten işe yarayacak bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki linkten uygulamamı indirebilirsiniz. (İndirip bana destek olursanız çok sevinirim)
Uygulama linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etacorp.yuzdehesap
Geliştirmem gereken kısımlar için veya başka önerileriniz varsa lütfen geri dönüş yapın, her fikre açığım.
İyi forumlar dilerim.
Çok Basit Ama Kilit Bir Uygulama ||Google Play'de
Merhaba ben Egemen Tunç Akgün, Mekatronik Mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi geliştirmek adına uygulamalar yazıyorum. Ve bugün sizlere yeni uygulamamı tanıtmak istiyorum.
Uygulamamın adı; "Yüzde Hesaplayıcı"
Uygulamam adından da anlaşılabildiği gibi yüzde hesaplamaları yapmanıza yardımcı oluyor. Mesela Ripple'da girdiğiniz fiyatı ve anlık fiyatı girerek yüzde kaç kar ettiğinizi görebiliyorsunuz. (Veya zarar)
İlginizi çektiyse veya gerçekten işe yarayacak bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki linkten uygulamamı indirebilirsiniz. (İndirip bana destek olursanız çok sevinirim)
Uygulama linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etacorp.yuzdehesap
Geliştirmem gereken kısımlar için veya başka önerileriniz varsa lütfen geri dönüş yapın, her fikre açığım.
İyi forumlar dilerim.
Dedektör altını veya demiri nasıl buluyor?
Merhaba son günlerde aklıma bir soru takıldı ve bir türlü aradığım cevabı bulamadım.
Dedektörler altını veya demiri nasıl buluyorlar? ve birbirinden nasıl ayırt ediyorlar?
Altın bulmak için özelleştirilmiş bir makina ile normal manyetik dedektörler arasında ne fark var? (Telefonlardaki manyetik alan sensörlerini kastediyorum)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Uygulamam yayınlandı !! Destek olmak isterseniz buyrun
Uygulamamın adı; "Gel Pisi Pisi"
Kediler bazen çağırdığımızda gelmiyorlar veya evde bir yerlere saklanıyorlar. Uygulamam yavru kedi sesi çıkararak kedinizin ilgisini çekiyor ve size geliyorlar.
İlginizi çektiyse veya gerçekten işe yarayacak bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki linkten uygulamamı indirebilirsiniz. (İndirip bana destek olursanız çok sevinirim )
Uygulama linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etacorp.gelpisipisi
Test ettiğim kedi dişiydi bu yüzden erkek kedilerde işe yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum. Erkek kedisi olan bir arkadaş geri dönüş yaparsa çok makbule geçer.
Gelir elde etmek için 2 tane reklam koydum kusuruma bakmayın. İndiren arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim.
Yeni uygulamam yayında !! "Gel Pisi Pisi"
Kediler bazen çağırdığımızda gelmiyorlar veya evde bir yerlere saklanıyorlar. Uygulamam yavru kedi sesi çıkararak kedinizin ilgisini çekiyor ve size geliyorlar.
İlginizi çektiyse veya gerçekten işe yarayacak bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki linkten uygulamamı indirebilirsiniz. (İndirip bana destek olursanız çok sevinirim )
Uygulama linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etacorp.gelpisipisi
Test ettiğim kedi dişiydi bu yüzden erkek kedilerde işe yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum. Erkek kedisi olan bir arkadaş geri dönüş yaparsa çok makbule geçer.
Gelir elde etmek için 2 tane reklam koydum kusuruma bakmayın. İndiren arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim.
Kediniz Çağırdığınızda Gelmiyor mu?
İyi forumlar dilerim.
egmtncakgn@gmail.com |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.179 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama