CLIO 4 0.9Tce SICAK HAVADA STOP ETME
Merhaba, 2015 model 0.9tce motorlu clio 4 üm var. Araç sıcak havalarda ilk çalıştırmada devir düşüp toparlıyor, eğer hava çok sıcaksa ilk çalıştırmada stop ediyor. İkincide gaz verilmezse stop ediyor, gaz verilirse düzeliyor. Geçende uzun yolda sürdüm, durakladım motor ışığı yanıp söndü 20sn kadar, sonra bir daha yanmadı. Ayrıca birkaç defa araca benzin aldıktan sonra çalıştırmak istediğimde araç 3-4 saniye marş bastıktan sonra çalıştı. Bujiler değişti, MAF sensörleri değişti, hava kaçak kontrolü yapıldı ancak sorun hala devam ediyor.
CLİO 4 0.9TCE SICAK HAVADA İLK ÇALIŞMADA TEKLEME
Merhaba, 2015 model 128 binde clio 4 0.9tce aracım var. Aracım yaklaşık 1 aydır sıcak havalarda ilk çalışmada devir düşüklüğü yapıyor ve araç tekliyor gibi çalışıyor, 10 saniye sonra düzeliyor. Aracın boğaz kelebeği temizdi, bujileri değişti; map sensörleri değişti. Debriyaj müşürünü söktüm düzgün çalışıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir? Bu arızayı soğuk havalarda yapmıyor, havanın sıcaklığı ile aracın arızasının seviyesi aynı oranda artıyor. Başına böyle bir şey gelen var mıdır? Araçta LPG yok. Bakımları düzgün yapılıyor. Videoda devir saatine bakarsanız ve yüksek seste dinlerseniz sorunu anlayabilirsiniz.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 205 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası