İşletme matematiği 1 dersi hakkında
Selam arkadaşlar, bu sene üniversiteyi kazandım ve denizcilik okuyorum. Ancak işletme matematiği dersini hiç yapamıyorum ve matematik seviyem 0. Logaritma fonksiyon cebir limit türev integral var ve çok zorlar. 0 seviyede olan bana neler önerirsiniz nasıl başlamalıyım. okulu şimdiden uzatmış gibi hissediyorum.
Medipol-Altınbaş mı Bursa-Bandırma-Kocaeli-Muğla mı?
|
Ne dersiniz? Tavsiyeleriniz düşünceleriniz? Lojistik yönetimi için hatay ya da aydın yazmayı düşünüyorum. Uluslararası ticaret için de denize yakın olan ve staj açısından iyi yerleri yazmayı düşünüyorum. Neler dersiniz, bölüm iyi midir iş imkanları vs. bölümü okuyan ya da okumuş olanlar?
Tarih bölümü istiyorum, hiç mi şansım yok iş konusunda?
Merhaba arkadaşlar, Yiğit ben. Bu sene sınava gireceğim ve Tarih istiyorum. Ege, Muğla, Dokuz Eylül hedeflerim oralar ya da Bursa, Kocaeli, Akdeniz. a2 seviye İngilizcem var ve Fransızca da öğrenip yüksek lisans yapıp akademisyen, öğetim görevlisi ya da araştırma görevlisi olmak istiyorum. kime dersem diyeyim bölüm hakkında okuma, garanti işsizsin, gibi cevaplara maruz kalıyorum arkadaşlar. Yakınçağ alanında ilerlemek istiyorum. Hiç mi şansım yok? Bir dikiş tutturamaz mıyım ya da yurt dışında bir üniversitede bu alanda çalışamaz mıyım? Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen bana bir yol gösterin...
İlgi Alanları: Tarih, politika
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 855 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar