Herkese selamlar ve iyi forumlar dilerim. Bir süredir beklentisiz takip ettiğim ama burada paylaşmak için emin olmayı beklediğim bir uygulama vardı. Uygulamanın adı Opensurvey.
Uygulamada farklı sektörlerdeki firmaların muhtemelen yaptırmak istediği anketler var. Bu anketleri çözdükçe soruları cevapladıkça hesabıma puan yatıyor. Sonra puanları bitexen’le paraya dönüştürebiliyoruz. Dönüştürme alt limiti de düşük yeterince. Ama uygulamanın sitesinde market çeki ve hediye seçeneklerinin de geleceği yazıyor, bu sebeple coin ve dönüştürme ile ilgilenmeyen arkadaşlara da bir çözüm olabilir.
Ben zaten kripto parayı tercih ediyorum, en büyük endişem bu kazandıklarımı nasıl nakite çevireceğim hakkındaydı ama hiçbir problem yaşamadım. Gerçekten paraya dönüştürebileceğimi görünce de ek gelir sağlamak isteyenlerle paylaşmaya karar verdim.
Kayıt olmayı düşünürseniz, belki işinize yarayabilecek bu uygulama için bana da teşekkür etmek istersiniz :D sizlerle referans kodumu paylaşabilirim. Siz kaydolunca bana da bir miktar ödül yükleniyor olacak. Sonrasında siz de kendi referans kodunuzu alıp paylaşabiliyorsunuz.
SS'leri ekliyorum.
Referans kodu: 0NT3SJFTC
Link:
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 526 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Referanslı Kripto Para Paylaşımları