Kendinden mercekli led xenonlar
Photon marka led almayı düşünüyordum ki bugün kendinden mercekli led xenonların da olduğunu gördüm. Genelde çinden getirtiyorlar burada 1 2 marka var onlarda çinden gelen ürünlerdir diye düşünüyorum. Forumda bu konu daha önce açılmamış ve google üzerinde arayınca forum arka sayfalarda kalmış
Kullanan arkadaşlar ve ya bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim başka merak edenler de öğrenmiş olur.
bugün kendime jaga marka bir saat aldım. 100m su geçirmez özelliği ve ekranın büyük yazının kolay okunuyor olması sebebiyle tercih etmiştim. saat markasını merak edip internete yazdığımda hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım. sadece jaga nv isimli bir ısıtma soğutma firması çıkıyor fakat saat ile alakalı bir şey yok. hakkında hiç bilgi olmaması ilgimi çeki. böyle merak eden başkaları da varsa diye konu açmak istedim. bir bilen belki hepimizi aydınlatır
modem ip değiştirme
konuyu doğru açtım mı bilmiyorum öncelikle hata varsa affola.
metin2 oynuyorum fakat oyunun güvenlik duvarı beni engelliyor. public proxy diye birşey gözüküyor engelleniyorum. durumu iss ye ilettim, beni başka bir ip ye bağladılar sorun çözüldü fakat bugün bir internet kopması sonrasında eski ipye döndüm. müşteri hizmetleri bununla ilgili dilekçe yazıp yolluyor işlemin sonuçlanması 1- 2 gün sürüyor.
modemi kapat aç- resetle ile ip değiştiremedim. bildiğim dinamik ip adrese bağlanabilme imkanım var mı yoksa illa iss nin beni yeni ipye bağlamasını beklemem mi gerek
w9970 modem kullanıyorum
Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum bölüm çok kalabalık olduğu için bulamadım, doğalgaz ile kömür bölümü olmalı😁
Potanın sağında kömür birikiyor solunda çoktan yanmış bitmiş kül oluyor genelde.
Potanın sol tarafında sanki bişey erimiş yapışmış gibi bir damak vardı bu sonradan gelen pislik mi yoksa orjinal mi bilemedim, yapıştığı için kırıp yakabiliyorum ama potanın içi sanki vida yolu gibi olduğu içinde emin olamadım, delikleri temizlememe rağmen yanma eşit değil yere çok kömür düşüyor
Termodinamik 25binlik kazan
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 848 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar