Taksitle iphone almak mümkün mü?
Merhaba iphone 15 pro almak istiyorum 65.000 TL fiyatı var ancak anladığım kadarıyla bu fiyattaki telefonlara taksit yapılmıyor. Vade farksız alışveriş kredisi veya kredi kartına taksit şeklinde alabileceğim bir yer-platform var mı?
hoparlörden ses gelmiyor monster tulpar 25.1.2
Merhaba oyun oynarken bir anda bilgisayarım kapandı. Servise götürdüm ssd değişimi yaptılar ve windows yükledim. Ancak şimdi bilgisayardan ses gelmiyor. driverler sayfasından ses sürücülerini kurdum halen çalışmıyor. İnternetteki çözümleri de denedim. İntel high definition audio sürücüsünü de kurdum. Şu an fotoğrafta gözüken hatalar var.
Acil benchmark sonuc analizi
Beyler 4 aylık monster Tulpar v25.1.2 alacağım ekstra 2tb corsair m2ssd takilmis benchmark değerleri nasıl?
Sizce Irak'tan 1400 dolara alınır mı?
Iraktan laptop almak
Merhaba bildiğiniz üzere ırakta elektronik fiyatları uygun. Facebookta satıcılardan fiyatları öğrenmeye çalışıyorum ama tam olmuyor ırakta yaşayan veya şu an orada bulunan varsa yardımcı olma imkanı var mı 1400-1500 dolar civarına neler alınabilir? (17.3 ekran boyutlu ve tercihen rtx 3060 veya rtx 3070)
altyapısız eve internet
merhaba binamızda altyapı yok yani internet çektiremiyoruz turkcell superbox vodafone redbox ve turk telekomu denedik 2 yıl taahhüt istiyorlar taahhütsüz veya 1 yıl taahhütle kablosuz internet sağlayan şirket var mı yardımcı olursanız sevinirim
4 adet rtx 3080 ethereum madencilik
merhaba eth madencilik ile ilgili sorum olacaktı yaklaşık 3120 euro param var. bu parayla mininge girmek istiyorum. yurtdışından 4 adet rtx 3080 almayı düşünüyorum. tanesinin yaklaşık olarak yeterince overclockla 95 hashrate değeri var. hadi 4 tanede 360 hashrate verse her biri 320 güç çekecek. yaklaşık 11 ayda güç kaynağı vs parasını çıkarıyor sizce yapmalı mıyım? yoksa neden
sizce yapmalı mıyım? yoksa neden
televizyon tavsiyesi 12000tl civarı
merhaba televizyon almak istiyorum 12000 tl civarı(daha yüksek olmasa daha iyi olur) 75inç 189 ekran ve üstü. şimdiden teşekkürler
wish.com 185 tllik ürüne 145tl kargo/gümrük vergisi
wish.comdan 185tllik 7 parça ürün aldım zaten orada kargo parasını da ödedim kapıya gelince 185 tl gümrük vergisi diye para aldılar böyle bir saçmalık mı var dolandırıcılık resmen. parayı bir şekilde geri alma şansım var mı
superonline dalga geçiyor?
foruma girmesi 5 dakika sürdü de bunlar benimle dalga mı geçiyor?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 339
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 36.446 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware