android emülatör de root yapma ve gizleme
arkadaşlar android emülatör de root nasıl yüklerim. bende Blueistacks ve Nox var. extra olarak bu root u yüklediğim zaman gizlemem lazım bir uygulama var. root olduğu için açılmıyor.
android emilatör sıfırlama
bir uygulama var her defasında yeni hesap oluşturmam lazım ama tek bir cihazdan 1 hakkım var. xiaomi telefonumdan 2. alan oluşturup deniyorum oluyor ama çok zaman alıyor. pc de emilatör indirdim fakat emilatörü silip yüklediğim zaman aynı sorun oluyor. cihazı tanıyor. ne yapmam lazım .?
RAW OLMUŞ HDD SORUNU
arkadaşlar elimde bir samsun'gun taşınabilir hdd si var. maalesef virüs sonucu hdd raw oldu bunun bir çözümü var mı? raw olmuş hdd yi nasıl çevirebilirim?
PC ISINMA SORUNU (MSI)
arkadaşlar elimde MSI msi gf6510sdr modeli var. PC aşırı derece ısınıyor. oyunlarda 95-98 derece oluyordu. garantiye gönderdim macun ve temizlik filan yapıldı fakat 3 5 derece düştü sadece. şuan 85-95 arası işlemci acayip ısınıyor. oyun oynarken üstüne çaydanlık koy kaynat o derece. sizce ne yapmalıyım. bir iki alternatif yol denemiştim mesela işlemciye giden enerjiyi biraz eskiye binaen 10 derece filan azaldı ama bu sefer de grafik işlemcisi artmıştı sonra bir iki ayar daha yaparken yine ısınmaya başladı. sizce ne yapmalıyım? bilgisayarı yeni aldım eski bir şey değil garantiden 3 5 gün önce geldi.
Gf 65 10sdrx
1660 ti
i5 10300h
Arkadaşlar bende MSI msi gf6510sdr modeli laptop vardı . Bundan 1 2 ay önce ram taktım. Ram takmak Garanti dışı bırakmıyor. Kapağı güzelce açıp taktım ama kapatırken kapagin kasayla birbirine giriş kısımları olur ya birbirine geçen kısım. Bir nevi kapağın dişi. Onlardan bir tanesi kırıldı. herhangi donanımsal bir şeye zarar vermiyor. Touchpad in tarafındaki iç kısımda kalıyor. (Kırılan kısım, laptop un kasası ile kapağın bağlantı noktası) Bu sizce Garanti dışı bırakır mı?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.346 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Oyun ve Uygulamalar