Yescoin airdropu
Evet notcoin benzeri, aynı kaderi paylaşacağını düşündüğüm güzel kazançlar sağlayabileceğimiz güzel bir proje yakında duyurular gelir ve listeleme olur geç olmadan başlayın aşağıdaki referans üzerinden
IPAD TAVSİYESİ MAX 20.000 TL BÜTÇE
20.000 TL ye kadar en iyi IPad önerisi
Satılık IPhone 13 Pro 256 GB Gold Renk Türkiye cihazı. Kozmetiği Temiz. Pil Sağlığı 96.
İlan Linki:
Önerilerinizi bekliyorum
Ameliyat sonrası 4.ay itibariyle burun tıkanıklılığı
Arkadaşlar rinoplasti-estetik-burun kemik ameliyatı olmustum 1. ve 2.aylarda çok rahattım güzel nefes alıyordum fakat 3.aydan itibaren burnumda tıkanmalar başladı özellikle bir delik tıkalı oluyor tuzlu su ile yıkıyorum 4 aydır sizce düzelir mi böyle bir durum yaşayan oldu mu doktor burun etleri ödem yapmış olabilir dedi allerjik ilac ve sprey verdi bir yararı olmadı radyofrekans ile kücültebiliriz dedi oda 7.ayda oluyormuş ne yapacağım bu durumdan muzdarip olan var mı cok rahatsız ediyor bu burun tıkanıklılığı düzelir mi sizce ilerleyen dönemde
Boğaz reflüsü
Mayıs 2023 sonundan bu yana ne yaptıysam geçmedi gitti ki hep yediğim yiyecekler içecekleri seçiyorum denemediğim yöntem kalmadı var mı öneriniz var mı bu durumdan kurtulan boğaz temizliyorum sürekli yutkunuyorum boğulma hissi oluyor yemek sonrası hırıltı ve öksürük oluyor 2-3 defa var mı bu durumu yaşayan nasıl geçer bu durum doktora da gittim endoskopi yaptı gastrit cıktı psikoloji doktoru zestat yazmıstı bir süre kullandım o kadar.
Diş Ağrısı YARDIM
Kirveler 1 haftadır diş ağrısı çekiyordum küçük azı dişim kırıldı çürük oluşmuş 3-4 gece önce ağrının iyice şiddetlenmesiyle acile gittim ilk dişim ikincisi çıkmadı yarın yine gidecem acildeki doktor ağzıma şöyle bi baktı direkt kanal tedavisi dedi röntgen falan çektirmedim.. İltihap kurusun diye antibotik ve ağrı kesici dedi 3-4 gün kullandım sonra gel dedi.Yarın dediğim gibi randevu aldım gidiyorum yine uyuşturmalarını ve çekmelerini isteyeceğim yoksa acildeki doktorun dediği gibi kanal tedavisimi olur kesin ? ağrı boğaza da vuruyor biri bastırır sanki ağrır ya öyle. Ayrıca yanındaki dişte sallanıyor çıktı çıkacak gibi onuda çektireyim mi gitmişken ne dersiniz bu konuda?
Yeni açılan bir bölüm ne dersiniz? 2 yıllık 1 yıl hazırlık...
|
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.783 (Bu ay: 308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları